interioren dizain proekt na kashta Aurora
Проект на къща Aurora се заема с цялостното преобразяване на къща в модерен стил. В дизайна са заложени основно естествени материали като дърво и мраморни текстури, комбинирани с контрастиращи тонове.
Къща
София
90 кв.м
3 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт от проекта помещава в себе си всекидневна и трапезария. Заложено е на комбинация от италиански мебели и поръчкови шкафове от масивна дървесина. На почит са естествените материали и употребата им в дизайнерските стенни облицовки. Разгледайте алтернативно разпределение на всекидневната в края на страницата.

3D разходка из всекидневната

Кабинет

Къщата разполага с просторен кабинет с ниско сядане за посетители. Естествените материали, заложени в целия проект, присъстват и тук. Добавени са тапети със син цвят, отделяйки помещението както функционално, така и визуално. Разгледайте алтернативно изпълнение на кабинета в края на страницата.

Момчешка детска стая

Стаята за момчето в семейството е изработена с комбинация от модулни мебели от Meblik и поръчкови интериорно елементи. Стената срещу леглото е изработена със специален тапет тип „черна дъска“, който позволява да се пише върху него. Луната и звездите върху тапета са с вградена LED подсветка, а луната представлява стенно осветително тяло. В тон с останалите помещения от проект Aurora, в стаята са заложени декоративни дървени елементи. Тематичните гравюри на серия Gamer от Meblik нанасят финалните щрихи в стаята:

kolekcia-gamer-meblik-front-wardrobe-2

Момичешка детска стая

Момичешката стая от проекта продължава стила на цялата къща с употребата на естествени материали като дърво и камък, но ги комбинира с кремави фронтове на шкафовете. Окачените стенни шкафове над бюрото спомагат за изграждането на функционален и комфортен кът за учене. Тапицираната табла на леглото е надградена с дизайнерски тапет, кореспондиращ с цветовете на отсрещната стена:

tapet-po-porachka-momicheska-staya

Алтернативен дизайн на всекидневна

Алтернативна версия за изпълнение на дневния тракт от проекта Aurora. На почит са естествените материали и употребата им в дизайнерските стенни облицовки.

Изгледи от повече ъгли на всекидневната:

алтернативен дизайн на Кабинет

Алтернативно изпълнение на домашния офис от проекта.