interioren-dizain-proekt-na-apartament-esteta-header

Проект на къща Equilibrium дължи стилното си излъчване на комбинацията от дървесни текстури и различни нюанси на сивия тон. Стилът е съвременен, примесен с нотка на минимализъм, линиите са изчистени, а усещането за дизайнерски лукс струи от всяка точка на къщата. В проекта са заложени артикули от известни италиански брандове като Bonaldo, Cattelan и Artemide.

Къща
София
145 кв.м
3 спални
3 бани
Съвременен стил

3D разходка из къщата

Всекидневна

Всекидневната обединява в себе си хол, трапезария, кухня, както и уютен кът за отдих, разположен пред камината. Ниското сядане е решено с два срещуположни дивана, а помежду им е разположена дизайнерската холна маса с вградено осветление Big Planet от Bonaldo, Италия. Директно над тях са разположени три броя дизайнерски висящи лампи от Artemide.

Трапезария

Безспорно, център на вниманието в стаята е трапезната Art маса от Bonaldo, Италия. Дървените ѝ вложки и плот перфектно кореспондират с дървесните текстури на кухненския бар. Стилната маса е озарена от дизайнерски висящи лампи от Artemide и обградена със столове и стенни облицовки в контрастиращи сиви нюанси.

Кухня

Напълно в тон с останалата част от всекидневната, кухнята е изпълнена в тъмно сиви тонове, комбинирани с дървесни текстури. Запазвайки изчистените линии на цялата къща, всички вратички са с вкопани дръжки или push механизми. Кухненските плотове и гърбът на кухнята са изпълнени в контрастиращи, мраморни текстури.

Кухненският плот отблизо:

Родителска Спалня

Слънчевата и просторна спалня обединява в себе си различни и контрастиращи, естествени текстури, изграждайки един истински стилен и динамичен интериор. От вратата, стаята посреща със стенни облицовки с дървесни текстури, които движейки се към прозорците, отстъпват на изчистени черно-бели елементи. Те от своя страна преминават в каменни текстури и тъмно сиви декоративни ламели, с наближаване на терасата.

Баня към родителската спалня

Банята към родителската стая впечатлява със стилната си комбинация от естествени текстури на дърво и камък. Голямото кръгло огледало над мивката е подчертано от вградена LED подсветка в топлата гама. Всички смесители, аксесоари, санитария и обков в банята са решени в черен цвят, откроявайки се на фона на плочките. Дизайнерска плетка от гранитогрес с дървесна текстура изгражда стената зад плъзгащия се душ параван, а цялата композиция е озарена от естествена светлина, идваща от матирания френски прозорец на банята.

Младежка стая

Младежката стая умишлено е изпълнена в тотален контраст с останалата част от къщата. Заложено е на вградено осветление с ярки неонови цветове и шкафове, комбиниращи чисто черен цвят с тъмни дървесни текстури. С дизайнерската си визия, изцяло поръчковите шкафове в стаята създават усещане за динамика и непокорност.

Бани

Баня към младежката стая

Банята към младежката стая е изпълнена в стилна комбинация от каменни и дървесни текстури, контрастиращи с черните аксесоари и санитария. Основен елемент е голямото полукръгло огледало, стигащо от пода, почти до тавана и осветено с вградена LED подсветка в топлата гама.

Малка баня

Малката баня се намира на първи етаж в къщата и е достъпна от коридора към всекидневната. Основно е предвидена за гости, но това не означава че трябва да отстъпва на останалите бани в къщата. Банята е изпълнена в стилна комбинация от дървесни и каменни текстури.

Входно антре

Стълбище

Входното антре, стълбището и коридорът на проект на къща Equilibrium са изпълнени в семпла комбинация от естествен паркет, светли тонове на стените и дизайнерски осветителни тела. Използвано е скрито LED осветление за подчертаване на стъпалата и осветяване на портмантото на входа. Коридорите и на двата етажа включват големи огледала, простиращи се от пода до тавана.

Коридор на втори етаж