interioren-proekt-na-apartament-forest-header
Интериорен проект Forest преобразява слънчева и просторна къща от покрайнините на София в съвременен стил. На почит в дизайна на помещенията са отворените пространства, светлината и усещането за лекота и свобода. Из целия проект са заложени осветителни тела и отбрани мебели от световноизвестни италиански брандове.
Къща
София
130 кв.м
2 спални
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Просторната всекидневна помещава хол, кухня и трапезария. Ниското сядане умишлено е ориентирано с гръб към трапезната маса и отделено визуално, чрез добавянето на голям и стилен килим, обхващащ целия кът.

Кухня

Кухнята от проект Forest впечатлява със своите мащаби и изчистена визия. Голямото количество шкафове на долен ред, както и наличието на функционален кухненски остров, елиминират нуждата добавяне стенни шкафове, оставяйки усещане за простор и лекота в кухнята. Кухненският остров е заложен на нивото на работните плотове, а към него е добавен нисък бар, който може да се използва с трапезни столове. Непосредствено зад острова е разположена разтегателна трапезна маса с още шест стола от същия модел. Кухнята е отделена визуално от всекидневната, чрез употребата на плочки с бетонна текстура.

Спалня

Родителската спалня от проекта грабва с раздвижените си стенни палени, подчертаващи скритото LED осветление. За допълнителна атмосфера, в стенния шкаф срещу леглото е вградена еко камина. Спалнята разполага с прилежащо гардеробно помещение, което позволява стаята да бъде освободена от мебели, оставяйки усещане за пространство и свобода. Дизайнерско кресло е добавено до прозореца, обособявайки малък кът за четене.

Баня

Стилната баня впечатлява с фината си плетка от светли тонове и мраморни текстури. Душ кабината е разположена централно в банята, оставяйки място за изграждане на сауна в ъгъла на помещението.

коридор и стълбище