1-interioren-dizain-proekt-hanna-header-esteta-design

Проект на къща Hanna преобразява интериора в стил Еклектика, смесвайки класически линии с модерни похвати. На почит са естествените дървесни текстури и подчертаването им с нюанси на сивия цвят. За постигане визуална хармония из цялата къща, почти всички фронтове на шкафовете са изработени в един стил.

Къща
с. Гурмазово
140 кв.м
2 спални
3 бани
Стил: еклектика

всекидневна

Просторният дневен тракт от къщата включва в себе си кухня, трапезария и ниско сядане. Интериорът е обединен стилово от естествени дървесни панели, които облицоват колони, стени и трегери. Където не са покрити с дърво или картини, стените са оставени бели, за да контрастират с камината и мебелите в стаята.

кухня

Кухнята в къщата е изпълнена във фина плетка от класически елементи и модерни похвати. Мивката е изнесена на висок бар със столове и висящи лампи, докато електроуредите са обиколени от остъклени шкафове с вградено осветление. Контрастирайки стилово, шкафовете, използвани за кухненски принадлежности, са оставени изцяло затворени.

спалня

Просторната спалня от проекта впечатлява с дървената си ламперия, която обединява две срещуположни стени с тавана и преминава във функционална тоалетка. Дървените ламели са примесени с вградено LED осветление и окончават в стъпаловидно подредени тапицирани панели зад леглото.

Кабинет

Проект на къща Hanna включва минималистичен домашен офис с голямо, споделено бюро. Мебелите и стенните облицовки съвпадат стилово с останалата къща, запазвайки домашната атмосфера дори в работната среда на кабинета. Стената срещу бюрото е декорирана с напълно вписващ се в атмосферата и цветовете на стаята фототапет, изготвен по индивидуален дизайн.

бани

Основна баня

Банята към главната спалня в къщата е изпълнена в луксозна комбинация от плочки с каменни и мраморни текстури. Шкафовете за баня и огледалото са оборудвани с вградена LED подсветка в топлата гама, с което подчертават естествените шарки на плочките.

Баня за гости

Банята за гостите на къщата е изцяло изпълнена в мраморни текстури, които покриват както пода и стените, така и изграждат коритата на мивката и ваната. Като фин акцент, стената зад огледалото е изпълнена в контрастираща мраморна текстура.

спалня за гости

Стаята за гости се отличава стилово от цялата къща, защото и функцията ѝ е различна. Стените и са значително по-светли и изчистени, а леглото е изпълнено в целена тапицерия – цвят, който не се среща никъде другаде из къщата. Целта на контрастиращата визия е гостите да се почувстват като отседнали в уютен хотел, а не като нагости в помещение със същия стил като всекидневната.

коридор и стълбище

Още от входната врата, къщата посреща гостите с типичните за нея цветове и материали, задавайки тон за цялостната визия на интериора. Вторият етаж, на който са разположени спалните, е изпълнен в значително по-семпли цветове и стил, с което кореспондира с уединението и спокойствието, на които се наслаждава.

Малка тоалетна

Малката тоалетна на първи етаж в къщата обединява дървесни и мраморни текстури със срещаните из целия проект класически бели фронтове на шкафовете. Банята е декорирана с дизайнерска висяща лампа и вградено LED осветление в рафтовете на всички шкафове и зад огледалото. Проект на къща Hanna общо разполага с две бани и една малка тоалетна.