interioren-dizain-na-apartament-header-by-esteta-design

Интериорен проект на къща Letto дължи слънчевото си излъчване на светлите тонове и естествени текстури, заложени в дизайна. Просторната къща на два етажа може да се похвали с големи, от пода до тавана, прозорци и множество разчупени помещения.

Къща
Люксембург
133 кв.м
3 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Слънчевата всекидневна обединява в себе си хол и трапезария. Силуетът на ъгловия диван е дублиран от ниски мебели за съхранение, а непосредствено зад дивана е разположена трапезна маса. Стаята е осветена, чрез комбинация от вградено LED осветление и дизайнерски осветителни тела.

кухня

Голямата площ на кухнята позволи покриването и на четирите стени с кухненски шкафове. Каменните плотове са комбинирани с кухненски гръб с мраморна текстура, а фронтовете на шкафовете редуват тъмно сиви с дървесни текстури.

спалня

Просторната спалня стилно преплита натурални текстури на дърво и камък с контрастиращи, светли тонове, създавайки усещане за хармония и спокойствие. Освен дизайнерски осветителни тела, за атмосферата в стаята се грижи и вградено LED осветление.

Детски стаи

Детска стая
Стая за игра
Къщата от проекта разполага с две помещения, посветени на децата и разделени, според своето предназначение. Детската спалня включва само легла и гардероби, докато стаята за игра помещава всички играчки, повдигащи се ученически бюра и ниска маса за рисуване.

Бани

Основна баня
Родителската баня стилно преплита контрастиращи бели плочки и каменни текстури, на чиито фон са разположени вана и просторна душ кабина. Площта на банята позволява разполагането на две мивки и простираща се по цялата стена полица.
Втора баня
Тоалетна за гости

Домашен офис

Кабинетът в къщата представлява уединено и тихо място за работа, включващо само най-необходимото, допълнено от две посетителски кресла. За комфорта по време на работа се грижат повдигащо се ергономично бюро и максимално усвоената естествена светлина от прозорците.

стая за гости

Стаята за гости изпълнява ролята на втори домашен офис, но по-голямата ѝ площ позволява добавянето и на разтегателен, ъглов диван.

Коридор и стълбище

Антре и основен коридор

Стълбището на къщата, както и коридорите на двата етажа са изпълнени в контрастна комбинация от естествени текстури на дърво и мрамор. Стъпалата, шкафовете и отбрани зони в коридорите са подчертани с вградено LED осветление.

Коридор на втори етаж
Стълбище