interioren-dizain-proekt-na-kushta-silas-header-ot-esteta-design
Проект на къща Silas преплита дървесни текстури със светли тонове, за постигане на хармонична и балансирана визия. Дървеният материал и подчертаването му с вградено LED осветление в топлата гама са основен фокус в изграждането на всички помещения.
Къща
София
128 кв.м
2 спални
2 бани
Съвременен стил

3D обиколка на проект

Всекидневна

Всекидневната обединява хол с кухня и трапезария, естествено разделени от чупка в помещението. Това позволи изграждането на уединена зона с ниско сядане и камина, както и допълнителен кът за четене до прозорците.

Кухня

Частично отделена от всекидневната, кухнята се намира в чупка от помещението. Композицията максимално ефективно използва наличното пространство, като горният ред стенни шкафове е с увеличена дълбочина, за допълнително място за складиране. Дървесните тонове, типични за целия проект, намират място и в кухнята, но са комбинирани с фини мраморни текстури.
interioren-dizain-proekt-na-kuhnia-detail-ot-esteta-design

Спалня с кабинет

Функционално, спалнята е разделена на две основни части, посредством стъклени плъзгащи врати. Освен спалня, помещението включва и стилен домашен офис. Дървесните текстури присъстват и тук, изграждайки бюро и етажерки.

Бани

Основна баня
Мокрите помещения в къщата включват типичните за проекта дървесни текстури, но ги комбинират с различни стенни плочки. Основната баня включва различни цветове каменни и бетонни декори, докато тоалетната за гости залага на светлите тонове. И двете помещения са подчертани с вградено LED осветление.
Тоалетна за гости

Стая за гости

Проектът на къщата включва уютна стая за гости, изпълнена в същия топъл и приветлив стил, както и останалата част от дома. Целта на оформлението е гостите да се чувстват истински добре дошли, без разлика в усещането от стая в стая.

Стълбище и коридори

Още от входа на къщата, проект Silas посреща с контрастна плетка от дървесни текстури и светли тонове, подчертани от вградено LED осветление в топлата гама. Първият жилищен етаж помещава тоалетка с дизайнерско кръгло огледало. Вторият етаж също включва голямо огледало, но този път преместено върху фронтовете на гардероба. Дървесните тонове присъстват на всяка крачка от стълбището и коридорите, стилно подчертани от дизайнерски стенни лампи.