interioren-dizain-na-ofis-koferentna-zasedatelna-zala-proekt-office-RSI

Проект на офис сграда RSI разглежда цялостното преобразуване на офисите и общите пространства на голямо инвестиционно дружество. Компанията инвестира в екосъобразни, зелени инициативи и проекти.

Офис сграда
София
Релакс зона
2 заседателни зали
2 офиса
Съвременен стил

Конферентна зала 1

Основната заседателна зала на дружеството впечатлява с комбинацията си от естествени материали и натурални тонове. Бижуто в средата на помещението е заседателната маса от италианския доставчик Bonaldo, заобиколена от осем стилни конферентни стола. Овалните форми от логото на компанията са инкорпорирани в основата на масата и акустичните панели, както и в осветителните тела и декоративните пана на стената.

релакс зона

Целта на релакс зоната е временно да откъсне служителите от натовареното им ежедневие. За целта помещението е планирано с просторни отворени пространства в семпли и успокояващи цветове. Релакс зоната включва библиотека с книги и списания, джага и масажиращ стол.

Конферентна зала 2

Просторната заседателна зала е предвидена за срещи с потенциални партньори, в които компанията потенциално би инвестирала. Това изисква по-голямо пространство за презентиране и демонстрации, заложено в минималистичния дизайн. Отново на почит са естествените материали, този път съчетани със скандинавски мъх.

Споделен офис 1

Споделен офис 2

Споделените офиси предвиждат съвместната работа на по четирима служители от отдел. Работата им изисква постоянна комуникация, което налага и разпределението на офисите да бъде от отворен, срещулежащ тип. В офисите са добавени дивани за посетители или отмора.

Отворени офис пространства

По задание, отворените офис пространства са предвидени да не подлежат на планиране или дизайн. Единственото, което проекта изисква е стилизиране на стените в отделните зали и оставяне на свободно пространство за работа. От самите служители зависи да изпълнят офисите, според нуждите и разпределението на екипите.

основен коридор

Коридорът към конферентната зала излага на показ рисунките на деца, част от благотворителна организация, подпомагана от компанията.