dizain-na-glaven-kaginet-v-office-sgrada-interior

В офис сграда Rivera се помещават цялата администрация и фирмен магазин на голямо производствено предприятие. Проектът включва цялостното прекрояване на сградата, включително търговска част, няколко споделени офис пространства, директорски кабинет и зала за срещи.

Офис сграда
Карлово
450 кв.м
Директорски кабинет
5 офиса
Заседателна зала

Разпределение

interioren-dizain-proekt-na-razpredelenie-na-ofis-sgrada-s-magazin
Етаж 1
interioren-dizain-proekt-na-razpredelenie-na-ofis-sgrada-s-magazin
Етаж 2

Директорски кабинет

Главният кабинет предвижда две отделни зони за посетители: директно на директорското бюро за работни срещи или на изнесен встрани диван за неформални визити. Помещението максимално се възползва от естествената светлина, осланяйки се на изцяло остъклените фасади на сградата.

Алтернативно оформление на директорския кабинет

Заседателна зала

Заседателната зала впечатлява с шестоъгълната си конферентна маса от масивна дървесина, обиколена от 12 стола. Цялото помещение е насочено към масата, визуално кореспондирайки с нея, с употребата на същите дървесни тонове при стените обшивки. Мраморните десени са застъпени както при стените, така и при подовите настилки, създавайки една стилна и контрастна цялостна визия на залата.

Офиси

Самостоятелен офис, ет. 1
Споделен офис, ет. 1
Споделен офис I, ет. 2
Споделен офис II, ет. 2
Споделен офис III, ет. 2

ФОайе, ет.1

Преддверие, ет.2

Преддверието, водещо към офисите и заседателната зала на втори етаж окончава с напълно оборудвана офис кухня с остров. Кухненските шкафове са с вградени кафемашина и фурна, а складовото пространство е предостатъчно да скрие посудата на целия етаж.

Тоалетни

Тоалетни, ет. 1
Тоалетни, ет. 2

Магазин