proekt-interioren-dizain-studio-vsekidnevna
Просторният дневен тракт от интериорен проект Bonaya събира в себе си всекидневна, трапезария и кухня. На почит е контрастната комбинация на мрамор с орех, доминираща в цялото помещение. С употребата на различни цветове и материали са отделени три зони за сядане с различна височина и предназначение.
Къща
София
4 бани
Съвременен стил

Всекидневна с трапезария и кухня

Кухнята и трапезария са обединени в едно просторно помещение. Мраморните страници на кухненския остров са съчетани с декоративни елементи със същата шарка, разположени из цялата всекидневна. Същото важи и за тъмните орехови десени, които се срещат при трапезната маса, библиотеката, модулите на дивана и кухненските фронтове. Модулният диван изпъква с контрастиращ цвят, тонално отделяйки двете половини на всекидневната.

Стълбище

Пространството между двата етажа, което включва нестандартно стълбище е проектирано визуално да свързва стиловете на интериора в различните стаи и да работи функционално, създавайки комфортен домашен оазис.

Алтернативен вариант за изпълнение на всекидневна​

Алтернативен вариант за изпълнение на кухня

Бани

Интериорен проект Bonaya включва 4 бани, решени с най-актуалните тенденции и материали. Подборът на тоновете при стенните и подови облицовки, както и обзавеждането на баните са съобразени със стила на помещенията, водещи към тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *