Всеки интериорен проект е уникален и изисква нещо различно, за да се осъществи по най-добрия възможен начин. Няма единно решение за дизайн, което да задължава или забранява бутането на стени или изграждането на нови. Проектът винаги се прави според Вашите изисквания и възможностите на пространството. Именно затова разделихме типовете на три основни пакета. Разбира се, че с всеки пакет ще получите консултация при избора на вариант за проектиране, заснемане на съществуващото положение, определяне на функционални зони в жилището и стилово определяне на проекта с множество идеи и примери. Съществената разлика между плановете се крие в допълнителните документи и планове за последващо осъществените на проекта.

Ако се затруднявате да си представите нещата в пространство, търсите идея и концепция за оформянето на Вашия дом или офис, то нашият базов пакет е точно за Вас! Избирайки него Вие ще получите по една ключова 3D визуализация на помещение, разработена с продуктите (настилките, мебели, осветителни тела) на Esteta Interiori. Освен това получавате план настилки, както и стенни облицовки – ключови чертежи за вашите бани.

С план Basic получавате заснемане, разпределение и визуализации с артикулите на Естета. На са включени технически чертежи, с  различните специалности.

С втория ни пакет Вие получавате всичко изброено дотук, но с разработени технически чертежи на всички стени с настилки и облицовки, обзавеждане, но и с включени ЕЛ (ключове и контакти) и ВиК инсталации. За много хора, тези две неща, могат да изглеждат излишни, особено при закупуването на ново жилище, но истината е, че много рядко санитарните и електрически уреди остават на местата заложени от инвеститора. За да бъдат изместени се налагат координационни чертежи, съответстващи на проекта за кухнята. С този пакет Вие получавате и възможността за консултация/ среща в нашия офис със специалистите работещи по обекта Ви, което е полезна възможност за разясняване на чертежите и детайлизиране на проекта. С план Advanced получавате заснемане, разпределение и визуализации с артикулите на Естета. Получавате и разгъвки и технически чертежи с включени ВиК и ЕЛ, както и възможност за среща-дискусия с майсторите, които ще работят по обекта Ви.

Избирайки третия вариант Вие имате пълна свобода. Това е проект изцяло разработен за вас. Получавате всичко изброено дотук, но основната разлика е, че докато в първите два типа на проектиране, концепциите разработвани за Вас са с продукти на Esteta Interiori, то с този пакет Вие имате възможността за проектиране на мебели изцяло по поръчка,  разработени специално за Вашите нужди. Ние от Esteta Design ще ги заложим в проектите си, а водещи мебелисти в бранша ще ги изработят за вас.  Освен мебели по поръчка и тези от Esteta Interiori, в този проект можем да заложим за Вас и артикули от други брандове по Ваш избор.  В третия тип проектиране получавате и разработване на ОВиК инсталации, както и разработка на софит (окачен таван и осветителна мрежа). Също така можем да Ви предложим и премахване или изграждане на стени за максимално усвояване на пространството, както и консултация при избора на изпълнител. С план Excellence получавате заснемане, разпределение и визуализации с артикули по избор от всякакви производители, както и с мебели по поръчка. Получавате, разгъвки и технически чертежи с включени ВиК, ЕЛ и ОВиК, както и разработване на софит – план окачен таван и осветление. Получавате и възможност за среща-дискусия с майсторите, които ще работят по обекта Ви.

Предложените цени са за изготвяне на жилищен интериор, без включен ДДС. Цените на пакетите са за определени комбинации от включени услуги и след проведена среща ще Ви бъде изготвена персонална оферта, съобразена с Вашите изисквания и конкретните нужди на обекта.

Полезна информация

paketi-za-dizajn
Пакети интериорен дизайн

За улеснение, комбинацииите от видовете услуги за интериорно проектиране са раздели в три основни пакета.

dopulnitelni uslugi
Допълнителни
услуги

Кратък списък с допълнителни интериорни услуги, които не са включени в плановете за интериорно проектиране.

upravlenie-na-proekti
Управление на
проекти

Управлението на интериорни проекти е сложна и отговорна задача, която Esteta Design с готовност ще поеме.