katalozi-s-dizainerski-aksesoari-predlagani-ot-esteta-design

Каталози с аксесоари

Каталози с аксесоари и декорации за дома от световно известни брандове. Аксесоарите внасят настроение и вдъхват живот в дома, отразявайки същността на живущите в него. Показаните каталози са част от продуктовото портфолио на Esteta Interiori.
katalog-meka-mebel

Превръщането на идеи в реални проекти и създаването на решения, които интерпретират нуждите на съвременния свят, винаги е било мисията на Bonaldo. Колекциите на марката се характеризират с динамичен и уникален стил. Техните маси, столове, дивани, легла, аксесоари и осветителни елементи се произвеждат ексклузивно в Италия и се търсят по целия свят. Bonaldo използват най-модерните технологии и фини материали с внимателно подбрани дизайнерски решения, а крайния резултат доставят със сертификати за автентичност.

katalozi-s-aksesoari

Nomon е лидер в дизайна и производството на интериорните часовници, с присъствие в над 60 страни. Те създават визуално зашеметяващи произведения, при които часовникът престава да бъде просто аксесоар, а се превръща в главен герой, украсяващ стените на домове, офиси, рецепции и обществени пространства. Креативността, дизайнът и технологиите са трите основни принципа, които бележат продуктите на Nomon. Резултатът са оригинални часовници с авангарден дизайн и високо качество, произведени ръчно, използвайки иновативни техники.

katalozi-s-aksesoari

Красивата интериорна марка Hübsch стартира през 2010 г. с продажби на уникални и привличащи вниманието продукти. За относително кратко време, компанията бележи значителен ръст и днес се нарежда сред водещите интериорни марки, произлезнали от Скандинавия. Колекциите на Hübsch се състоят от удобни дивани, красиви килими, модерни маси, лампи и много фини аксесоари в скандинавски стил.

katalozi-s-aksesoari

Philippi работят с отбрани дизайнери от цял свят. Техните творения често са описвани като олицетворение на страст, прецизност, стил и индивидуалност, дължащи своите красота и уникалност на висококачествената си изработка. Самият Ян Филипи вижда красотата в ежедневните обекти, след което ги превръща в художествени произведения, шеговито наричайки ги „Безсмислени артикули, носещи уникален почерк и стил“. Той се изправя срещу предизвикателствата на живота и предлага трайни продукти за един непрекъснато променящ се свят.

Вълнени килими от 100% британска вълна и най-високо качество. От основаването на компанията през 1975г., нейните творения са се превърнали в синоним на уникален и стилен дизайн на вълнени килими с доказани качества. Всеки килим е проектиран и изработен от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит и използващи най-новите технологии. Резултатът е са красиви и индивидуални килими, на които да се наслаждавате за много години напред.