katalozi-s-gradinska-mebel-predlagani-ot-esteta-design

Каталози с градинска мебел

Дизайнерски каталози с градинска мебел от италиански и световни брандове. В зависимост от мащабите и бюджета на проекта, мебелите в градините и терасите могат да бъдат изработени по индивидуален дизайн или избрани по каталог. Показаните каталози са част от продуктовото портфолио на Esteta Interiori.

katalozi-gradinski-mebeli
Royal Botania проектира емблематични и луксозни градински мебели за взискателни клиенти. Използвайки само най-висококачествените материали, съчетани с върховна изработка, Royal Botania произвежда елегантни и впечатляващи колекции. Марката е водеща в света в създаването на зашеметяващи мебели за вътрешни дворове, басейни, градини и домове, които са едновременно стилни и устойчиви.
katalozi-gradinski-mebeli

Talenti е италиански бранд, известен в международен план като специализиран в проектирането и производството на висок клас градински мебели. Основана през 2004г. от Fabrizio Cameli, компанията се характеризира със способността си да проектира и произвежда градински мебели и аксесоари, в тон със съвременните тенденции и отговарящи на динамичното развитие на пазара.

Италианската компания Ethimo е специализирана във висококачествено външно обзавеждане. Дизайните им са вдъхновени от топлите и привлекателни цветове на Средиземно море, както и автентичното очарование крайбрежието. Съвременните и дизайнерски колекции са проектирани с мисъл за комфорт и практичност. С визията си, моделите подобряват всяка открита зона, създавайки една лека и изтънчена обстановка, в която да се отпуснете и да се насладите на истинския лукс на свободното време.
katalozi-gradinski-mebeli

В продължение на четиридесет години Unopiu произвежда и разпространява елегантни компоненти за обзавеждане, аксесоари, конструкции, както и осветителни системи за тераси, градини, басейни и портали. Гамата от над 2000 артикула, създадени с висококачествени материали, е насочена към предлагане на дизайнерски решения за превръщане на откритите зони в приветливи среди със същото внимание, елегантност и личен вкус, използвани за вътрешните помещения.

katalozi-gradinski-mebeli

SIEGER е един от водещите производители на мебели за отдих и комфорт на открито в Германия и Европа. Вече трето поколение от семейната компания SIEGER, отстоява традицията в производството на иновативни и висококачествени градински мебели. Пълната продуктова гама е разработена на място в Лихтенау, Баден. Компанията винаги е придавала голямо значение на най-високите стандарти за дизайн, комфорт, функционалност, иновации и устойчиво качество.

katalozi-gradinski-mebeli

Повече от 25 години Nardi произвеждат мебели за външна употреба. Благодарение на задълбоченото си търсене на най-добрия дизайн, качество и устойчивост, мебелите на марката са подходящи както за жилищна, така и за обществена употреба. Nardi е посланик на италианските стил и качество по целия свят. Техните колекции са създадени, за да улеснят живота на хората, затова и отличителният им стил е обвързан с изключителна устойчивост и издръжливост на артикулите.