katalozi-s-italianski-mebeli-predlagani-ot-esteta-design

Каталози с италиански мебели

Дизайнерски каталози с италиански мебели. В зависимост от заданието за изготвяне на проект, интериорните ни дизайнери могат да заложат както готови мебели, така и изцяло поръчкови предложения. Показаните каталози са част от продуктовото портфолио на Esteta Interiori.

katalozi s italianski mebeli
Превръщането на идеи в реални проекти и създаването на решения, които интерпретират нуждите на съвременния свят, винаги е било мисията на Bonaldo. Колекциите на марката се характеризират с динамичен и уникален стил. Техните маси, столове, дивани, легла, аксесоари и осветителни елементи се произвеждат ексклузивно в Италия и се търсят по целия свят. Bonaldo използват най-модерните технологии и фини материали с внимателно подбрани дизайнерски решения, а крайния резултат доставят със сертификати за автентичност.
katalozi s italianski mebeli
В Arketipo вярват, че съвършенството е „пътуване, а не дестинация“. Пътуване, което се основава не само на създаване на качествени продукти, но разбиращо своето минало и с ясна визия за бъдещето. Всеки продукт, дизайн и част от производството на Arketipo се проучват и подобряват, в търсене на съвършенство и нищо не се приема за даденост. Тяхната идентичност е изградена върху идеи, способни постоянно да се развиват, да растат и да се променят в крак с времето.
katalozi s italianski mebeli

Ditre Italia е компания, разположена в провинция Тревизо, известна със своето занаятчийско минало и историческо отношение към тапицерията. Основана от братята Де Марчи, първоначално малката работилница става все по-организирана, докато в днешно време вече се спряга за лицето на индустрията. Освен с уникалните си дизайни, Ditre Italia е бранд, известен с модулността на решенията си и впечатляващия набор от покрития и материали, с които борави в дизайна им.

katalozi s italianski mebeli
Малкото занаятчийско ателие, основано през 1959 г. от Силвано Монтина, днес е един от най-уважаваните и големи брандове на италианския пазар. Компанията е произвеждала дизайнерски изделия за най-важните европейски марки, като винаги е фокусирала на вниманието си към детайла. Montbel стриктно контролира всеки етап от разработването на нов продукт, започвайки от одобрението на дизайна и избора на материали, до последния етап на завършване, следвайки най-важните международни норми за контрол на качеството.
katalozi s italianski mebeli

Историята на успеха на Riflessi се корени в стремежа на марката да търси перфектната комбинация от естетика, функционалност и майсторство в своите дизайни. Твърдо отстояваща позициите си и не отстъпваща на предизвикателствата през годините, компанията успява да завладее пазара, предлагайки едно уникално и ориентирано към клиентите си преживяване. Основен фокус днес са отличното обслужване, вниманието към детайла и способността на дизайнерския отдел да включва нови концепции в своите творения.

katalozi s italianski mebeli

Творчеството на Icons фокусира върху комбинирането на артистично вдъхновение и модно влияние с геометрично съвършенство. Резултатът е дизайн, който дава свобода на въображението в изграждане на интериора, изпълвайки пространството с вкус и съвременен стил. Декоративните панели, мебелите и аксесоарите на марката са главните действащи лица, придаващи идентичност на дома.

katalozi s italianski mebeli

Devina Nais е италианска марка, чиито творения черпят вдъхновение от натуралността и благородния произход на естествения дървен материал. Дизайните им внимателно балансират между романтизма на занаятчийските традиции и иновативните технологии за изработка. Уникалните им модели съчетават различни техники на производство, материали, геометрични форми и текстури, изпълващи пространството със стил и позитивна енергия.

katalozi s italianski mebeli

Ingenia Casa е престижна италианска марка, основана през 2004 г. от емблематичната група Bontempi Casa. Подобно на компанията майка, продуктите им се характеризират с безкомпромисното си качество и перфектно допълват както модерни, така и съвременни интериори. Днес Ingenia вече е водеща марка за модерни столове, маси и легла, придобила международна популярност. Благодарение на качествената конструкция и невероятно внимание към детайлите, техните продукти задоволяват и най-критичното око.

katalozi s italianski mebeli

Midj е италиански бранд, основан през 1987 г. и специализиран в реализацията на дизайнерски маси, табуретки, столове и фотьойли, предназначени за световните пазари. Midj е семейна компания, чиято визия за постигане на съвършенство изисква обединяването на всички творчески и производствени процеси под един покрив. Вече над тридесет години творческата страст и вниманието към детайла са ключовите елементи, които тласкат дизайнерския процес на всеки следващ модел напред.

katalozi s italianski mebeli
В Musa Italia процесите на създаване, избор на материали, производство и конструиране следват идеален път, воден от желанието за експериментиране, без склонност към излишъци и с постоянно внимание към принципите на високото качество и ергономия. За Musa качеството е въпрос на точност, измерване и внимание към детайла, поради което използват високопрецизни машини, гарантиращи оптимизация и контрол върху всички производствени фази.
katalozi s italianski mebeli

La Primavera произвежда аксесоари за обзавеждане още от далечната 1968г. Въпреки че компанията първоначално е фокусирала над производството на обзавеждане за антрета и коридори, в последствие гамата ѝ се разширява, когато включва преградни стени, библиотеки, плъзгащи се врати, разтегателни конзолни маси, маси за кафе, трапезни маси и столове. Многобройните колекции и разнообразие от материали в каталога на La Primavera днес ще задоволяват и най-взискателните изисквания и желания.

katalozi s italianski mebeli

La Seggiola е италианска компания, специализирана в производството на дизайнерски маси и столове. Продуктовата листа включва както предложения за частни интериори, така и за обществени пространства и бизнеси от ХоРеКа сектора. Строгите стандарти за качество и отношение към детайла на La Seggiola прави артикулите на компанията перфектни примери за високите очаквания, идващи със званието “Made in Italy”.

katalozi s italianski mebeli

Основаването на Tonelli Design през 80-те години е породено от страстта към експерименти и разработки в областта на интериорния дизайн. Днес компанията специализира в обработката на стъкло, изработвайки мебели и аксесоари на най-високо ниво. Философията на Tonelli е базирана на обединяването на доказани традиции с последните иновации в конструирането и дизайна на мебелите. В комбинация със стремежа на марката за постигане на съвършенството, артикулите им са се превърнали в еталон за качество.

katalozi s italianski mebeli

Продуктите на Tonin Casa се раждат от качеството на материалите, избрани с изключително внимание, за да продължат една история, изградена от опит, страст, вдъхновение и творчество. Опитната майсторска изработката се преплита с иновацията на съвременния италиански дизайн, за да създаде оригинални и уникални колекции с безпогрешен стил и вечна елегантност. Със своята комбинация от страст, изработка, функционалност и нови тенденции в дизайнерския сектор, Tonin Casa носи красотата на 100% Made in Italy.

katalozi s italianski mebeli

Giessegi Industria Mobili Spa е една от най-значимите индустриални компании в международния мебелен сектор. Eдна завършена продукция, която носи със себе си дизайнерската концепция на „философията на Giessegi“, стилистично съгласувана във всеки един компонент. Опит, придобит с течение на времето, заедно с вкусовете и тенденциите на поколения потребители. Бранд, който работи за повишаване на качеството на живот, като непрекъснато подобрява естетиката и надеждността на своите продукти и услуги.

katalozi s italianski mebeli

„Произведено в Италия“ е синоним на качество, уникален дизайн и внимание към детайла, а никой бранд не олицетворява това по-добре от Cattelan Italia. Имиджът на бранда е изграден от креативността и уменията на дизайнерите, чието изучаване на формата  и модерните технологии води до дизайна на впечатляващи и неповторими продукти. Основният стремеж на Cattelan винаги е бил подборът на известни, опитни и талантливи дизайнери, с чиято помощ да се зададат новите тенденции в интериорния дизайн.