katalozi-s-meka-mebel-predlagani-ot-esteta-design

Каталози с мека мебел

Каталози с мека мебел от отбрани и доказани италиански и световни производители. В зависимост от заданието и бюджета, меките мебели в дома могат да бъдат изработени по индивидуален дизайн или избрани по каталог. Показаните каталози са част от продуктовото портфолио на Esteta Interiori.
katalog-meka-mebel

Превръщането на идеи в реални проекти и създаването на решения, които интерпретират нуждите на съвременния свят, винаги е било мисията на Bonaldo. Колекциите на марката се характеризират с динамичен и уникален стил. Техните маси, столове, дивани, легла, аксесоари и осветителни елементи се произвеждат ексклузивно в Италия и се търсят по целия свят. Bonaldo използват най-модерните технологии и фини материали с внимателно подбрани дизайнерски решения, а крайния резултат доставят със сертификати за автентичност.

katalog-meka-mebel

В Arketipo вярват, че съвършенството е „пътуване, а не дестинация“. Пътуване, което се основава не само на създаване на качествени продукти, но разбиращо своето минало и с ясна визия за бъдещето. Всеки продукт, дизайн и част от производството на Arketipo се проучват и подобряват, в търсене на съвършенство и нищо не се приема за даденост. Тяхната идентичност е изградена върху идеи, способни постоянно да се развиват, да растат и да се променят в крак с времето.

katalog-meka-mebel

Ditre Italia е компания, разположена в провинция Тревизо, известна със своето занаятчийско минало и историческо отношение към тапицерията. Основана от братята Де Марчи, първоначално малката работилница става все по-организирана, докато в днешно време вече се спряга за лицето на индустрията. Освен с уникалните си дизайни, Ditre Italia е бранд, известен с модулността на решенията си и впечатляващия набор от покрития и материали, с които борави в дизайна им.

katalog-meka-mebel

Gala Collezione е полска фабрика, която през 2001-та година започва да произвежда мебели за почивка и релакс в местността Лиши Огон в близост до град Бидгошч – регион известен със своите традиции в мебелния бранш. В момента в компанията работят на 1000 служители, разпределени четири завода, като два от които се намират в региона на градовете Тухола и Гниевково, в куявско-поморската област. С течение на времето Gala Collezione се превръща в един от най-големите производители на тапицирани мебели в Полша.

katalog-meka-mebel

Малкото занаятчийско ателие, основано през 1959 г. от Силвано Монтина, днес е един от най-уважаваните и големи брандове на италианския пазар. Компанията е произвеждала дизайнерски изделия за най-важните европейски марки, като винаги е фокусирала на вниманието си към детайла. Montbel стриктно контролира всеки етап от разработването на нов продукт, започвайки от одобрението на дизайна и избора на материали, до последния етап на завършване, следвайки най-важните международни норми за контрол на качеството.

katalog-meka-mebel

В Musa Italia процесите на създаване, избор на материали, производство и конструиране следват идеален път, воден от желанието за експериментиране, без склонност към излишъци и с постоянно внимание към принципите на високото качество и ергономия. За Musa качеството е въпрос на точност, измерване и внимание към детайла, поради което използват високопрецизни машини, гарантиращи оптимизация и контрол върху всички производствени фази.