katalozi-s-osvetitelni-tela-predlagani-ot-esteta-design

Каталози с осветителни тела

Избрани каталози с осветителни тела от Италия, Европа и света. Нашите дизайнери ще заложат осветление, съобразено с нуждите, мащаба и бюджета на интериорния проект. Показаните каталози са част от продуктовото портфолио на Esteta Interiori.
katalozi s osvetitelni tela

Марката за осветителни тела Flos е основана в началото на 60-те години. Днес Flos има фабрики в Италия, Испания и е глобално уважаван и успешен бранд. Лампите им могат да бъдат намерени в частни къщи и градини, административни сгради, музеи, галерии, хотели и ресторанти. Колекцията не само ще задоволи и най-взискателни клиенти и архитекти, но също ще осигури страхотно осветление с неповторим стил.

katalozi s osvetitelni tela

Artemide е една от най-известните марки за осветителни тела в света. Характерна със своята философия “Човешката светлина”, компанията може да се похвали с натрупан дългогодишен опит в светлинния дизайн и въвеждането на иновации с продукти, произхождащи от научни изследвания и висококачествено производство. Лампите Artemide се разглеждат на международно ниво като дизайнерски икони на съвременното обзавеждане и осветление. Емблематични модели са изложени в повечето музеи на съвременното изкуство.

katalozi s osvetitelni tela

Философията на Giopato&Coombes разглежда дизайна на осветителни тела като призвание за креативност и иновация. Компанията комбинира класически методи за обработка на стъкло с модерни технологии, за да създаде нови и впечатляващи модели. Производственият им процес следва установените правила на италианския дизайн, но надскача очакванията с въображение и класа.

katalozi s osvetitelni tela

Не случайно дизайнерската марка за осветителни тела Vibia е със седалище в Барселона – град, в който на почит са дизайна, културата и изкуството. Оттам компанията успява да насочи своите индустриални и производствени мощности, за да събере екип от хора, които създават необикновени продукти и преживявания. Те използват местните си опит и знания за изграждане на глобален бизнес. Днес Vibia присъства в над 80 държави, като във всички тях канят дизайнери, които да творят със светлина и стил.

katalozi s osvetitelni tela

Ролята на Vistosi в света на интериорния дизайн, мебели и обзавеждане нараства паралелно с добрия вкус на архитектурата и дизайна през последните два века. След сътрудничество с първокласни дизайнери, още през 60-те години, компанията фокусира над разработването на модулни осветителни системи, за да създава „персонализирани“ инсталации. Лампите на Vistosi  са често определяни като “високо функционални произведения на изкуството”, а свидетелство за това са множеството международни награди на марката.

katalozi s osvetitelni tela

Leucos е италианска компания, разположена в градчето Салцано, намиращо се непосредствено до Венеция. Марката специализира в проектирането и производството на висококачествено, дизайнерско осветление. От 1962 г. корпоративната ѝ мисия е да трансформира светлината от обикновена жизнена нужда в израз на емоция, който подобрява усещането в интериора. Лампите Leucos се вдъхновяват от непрекъснато променящият се, пулсиращ свят, който ни заобикаля.

katalozi s osvetitelni tela

Вдъхновен от идеята за създаване на силно позитивни продукти в декоративната панорама на осветлението както в стил, така и в концепция – италианският бранд TOOY предлага разнообразие от осветителни тела, комбиниращи материали и покрития, избрани с внимание към съвременните тенденции, което прави продуктите марката подходящи както за частния, така и за обществения сектор.

katalozi s osvetitelni tela

Марката Zumaline е основана през 2011 г. и оттогава динамично развива своите предложения, превръщайки се в лидер в индустрията на дизайнерски лампи за интериора. Zumaline – Полша, предлага широка гама от класически и модерни осветителни тела, проектирани да се впишат перфектно във всеки интериор. Това е марка, която обръща специално внимание на качеството и универсалния дизайн, създавайки продукти специално за крайния потребител.

katalozi s osvetitelni tela

Italux е полска компания с над 25 години опит в осветлението. Техните продукти се характеризират с високо качество на достъпни цени. Основната стъпка в техния процес на работа е контролът по качеството в производственото им предприятие. Italux предлага всички стандартни типове осветителни тела, както и широка гама архитектурно LED осветление. Марката се гордее с добрите експлоатационни параметри и повишена ефективност на продуктите си.

katalozi s osvetitelni tela

Fabas Luce е италиански производител, който се занимава с вътрешно осветление от 70-те години насам.  Марката превръща опита си в изтънчен стил, оформен от иновативните умове на някои от най-уважаваните италиански дизайнери през годините. Лампите Fabas се характеризират със семпъл и умерен дизайн, който се изразява с помощта на прости геометрични форми и неутрални цветове като черно, бяло и сиво.

katalozi s osvetitelni tela

Продуктовата листа на Zambelis включва внимателно подбрани предложения, отговарящи на възможно най-много изисквания за стил, визия, материали и иновативност. С натрупания си над 50 години опит на пазара, марката се в установила като надежден и иновативен производител на осветителни тела.

katalozi s osvetitelni tela

Италианската марка Foscarini проектира, разработва и произвежда дизайнерски и декоративни осветителни тела. Независимо дали са включени или не, техните лампи впечатляват, изненадват и вдъхновяват със своите визия и стил. Продуктите на Foscarini се разглеждат на първо място като оформяща визията на дома декорация, а на второ като предизвикващи емоция осветителни творения на изкуството.

katalozi s osvetitelni tela

Марката Slamp посвещава творчеството си на декоративни и дизайнерски лампи, улавяйки най-съвременните тенденции. За вдъхновение, дизайнерите се осланят на заобикалящия ни свят, модерното изкуство и архитектурата, създавайки функционални и визуално внушителни модели осветителни тела. Впечатляващият им дизайн е подчертан от комбинацията на модерни материали със занаятчийски методи и ръчно сглобяване на крайния продукт.

katalozi s osvetitelni tela

Lux Illuminazione специализира в изработката на висок клас дизайнерски осветителни тела, проектирани и произведени само и единствено в Италия. Марката се гордее с луксозното излъчване на лампите си, което идва от майсторската комбинация на занаятчийски традиции в стъклообработването и модерни похвати в обработката на метал. Дизайнерските осветителни тела на марката предлагат високо ниво на персонализиране, способно да задоволи и най-претенциозния вкус.

katalozi s osvetitelni tela

Белгийската марка Wever & Ducré проектира и разработва дизайнерски LED осветителни тела и архитектурно осветление. Лампите им се характеризират с фината комбинация от иновативни технологии и европейски дизайн, преплитащи функция с визия. Крайният резултат е осветление, което изглежда еднакво добре както у дома, така и в обществено пространство. 

katalozi s osvetitelni tela

Първоначално ATILED започва като техническото подразделение на италианската марка Fabas Luce, но големият интерес към артикулите им ги тласка към лансиране на автономен бранд. ATILED специализира в дизайна и производството на висок клас арихтектурно осветление за вътрешна и външна употреба. Артикулите на марката са функционални, стилни, надеждни и съвместими с модерните системи за контролиране на умни домове.

katalozi s osvetitelni tela

Вече близо 40 години марката Modular Lighting Instruments е пионер в света на архитектурното осветление. Компанията се отличава със смелите си дизайни, иновативни технологии и разчупена визия. Отделът за разработки на марката е съставен от инженери, дизайнери и художници, които рамо до рамо творят високотехнологични и впечатляващи с нестандартната си визия осветителни тела.

katalozi s osvetitelni tela

Връзката между емоцията и светлината стои зад философията при дизайна на нови осветителни тела от XAL. Изключително важно за творците, стоящи зад моделите им, е изграждането на топли и приятни усещания, чрез внимателна комбинация от топла и студена светлина, зониране и създаването на приятна атмосфера. Лампите от XAL едновременно провокират и впечатляват с дизайн и иновативност.