ПРИДАЙТЕ ФОРМА НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ С ПЛОЧКИ И ТАПЕТИ ПО ВАШ ДИЗАЙН!

By in
ПРИДАЙТЕ ФОРМА НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ С ПЛОЧКИ И ТАПЕТИ ПО ВАШ ДИЗАЙН!

Какво ще кажете за изцяло Ваш интериорен дизайн, който пряко отразява Вашия личен стил? Какво ще кажете за дом, който чрез интериорни решения може да се превърне в единствен по рода си, неповторим, различен и по ваш дизайн ? Това не е недостижима мечта, а съвсем възможна и лесно постижима реалност, с модерните предложения от Esteta Interiori.

Освен традиционните мебели и обзавеждане по поръчка, които са все по-често срещани, в интериорните тенденции се прокрадват нови и модерни елементи, отличаващи се с много повече възможности за персонализация. 

konsultacia-za-dizajn
Изберете водещ цвят, който да се прокрадва като акцент в дома.

Помислете за персонализирани тапети, плочки и завеси с изображения по Ваш дизайн. Вашите идеи, снимки или картини като част от интериора на дома Ви. С помощта на съвременните технологии за печат и дизайн, вече няма граници за въображението и това какво можете да направите с него. Независимо дали създавате уникални дизайни за всяко помещение или фин персонален мотив, който семпло да присъства навсякъде в дома Ви, следващите предложения са  за Вас.

Тапети по Ваш дизайн

Нека започнем с луксозни тапети по индивидуален дизайн. При тях имате пълна свобода на персонализиране и освобождавана на идеите си. Лесно можете да превърнете всяка стена в дома си в произведение на изкуството и тя да изглежда точно като винаги сте си представяли. Тапетите предлагат множество възможности за смел и креативен дизайн, независимо от това дали създавате цялостна картина на стената, акцент при определени чупки и колони или фин, уникален фриз. На тапет можете да сложите всичко от любимата си снимка до стилна графика или дори вдъхновяващ цитат. Идеите Ви се отпечатват на висококачествени тапети, които се характеризират с трайност на цветовете и здравина. 

Плочки по поръчка

Иновациите в технологиите за изработка и печат на плочките са достигнали изключително прецизно ниво, предлагайки 100% персонализиране. Пълноцветният дигитален печат ни позволява да се радваме на качествени изображения, във всяко едно кътче на интериора, било то в банята, кухнята или другаде. С плочките по ваш дизайн можем да създадем неповторима атмосфера и усещане за потапяне в собственото си въображение. Предвидени да издържат дори на екстремни условия, плочките с дизайн по поръчка запазват качеството и вида си. Уникален плюс на персонализираните плочките по Ваш дизайн е възможността за създаване на цялостна картина или композиция. Можете да изобразите нещо на единична плочка или да разпрострете обща картина на няколко с логична връзка помежду си. Това предлага море от възможности за красиви декоративни пана и картини върху керамика. За по-дръзките се предлага и разнообразие от 3D и релефни плочки по Ваш дизайн и размери. 

Завеси по индивидуален дизайн

Добавете един забележителен и необикновен щрих в дома си със завеси и пердета с Ваш дизайн. Всеки знае, че пердета се шият по индивидуални размери, но знаете ли, че можете да изберете Ваше уникално изображение или детайл, който да изпълва интериора на стаята Ви?  Да вече е възможно да поръчате печат на завеси по Ваш уникален дизайн. Създайте уют и демонстрирайте своя стил, както само Вие бихте могли. Направете Ваша снимка, графика или спомен неповторима и уникална част от интериора. Тапетите по индивидуален дизайн могат да бъдат стилово обвързани с цялостната визия на помещението, придавайки един уникален завършек и персоналност.

Вашият уникален дом

Е вече имате идея, имате любима снимка, която си представяте на стената в банята, спалнята, всекидневната. Развихрете въображението си, пуснете най-смелите си мисли на свобода, а ние ще ви помогнем това да стане красива реалност. Вашата красива и неповторима реалност.  Персонализиран интериор изцяло по Ваш вкус, отразяващ личния Ви стил и характер.

Нашите предложения за персонализация

Детска стая

Създайте неповторима детска стая, комбинирайки тапети и пердета по индивидуален дизайн. Дайте свобода на въображението и вдъхнете живот на любимите приказни герой, фантастични места и истории. Нищо не е невъзможно! Точно както детското въображение на познава граници, така и Вашите възможности за изграждане на мечтаната детска стая са безкрайни.

Всекидневна

Придайте уникален вид на най-важното помещение в дома, съчетавайки детайли и десени от тапетите със завесите. Умелата комбинация от цветове може да ги превърне в основен фокус на помещението или в семпъл акцент, подчертаващ мебелите в стаята.

Спалня

Спалнята има специално място в сърцето на всеки от нас и заслужава специално внимание. Внимателно подбраните и персонализирани завеси и тапети могат да донесат усещане за уют и спокойствие, особено когато са изработени в тон с мебелите. Предлагаме стилово съчетаване на цялостния интериор в унисон с цветовете и тоналностите, които биха спомогнали за Вашия покой и отмора.

Кухня

Персонализирайте гърба на кухнята с Вашето въображение, избирайки десен или картина, която да контрастира с шкафовете. Изображението ще се превърне в основен акцент на помещението, който Вашите гости гарантирано не биха видели другаде. 

studio-za-interioren-dizain-2

Баня

Добавете неповторим щрих с персонализация на плочки на ключови позиции. Съчетайте уникалните си идеи с аксесоари за баня в тон. За по-смелите предлагаме печат на картина върху цялата стена, с която да се пренесете на мечтаното място или да изживеете любим момент.