Проект на къща Albedo

Интериорен проект Albedo цялостно преобразява еднофамилна къща на 4 етажа в модерен стил. Водещият цвят във всички помещения е белият, стилно прорязван от натурални тонове и естествени материали. По задание, оформлението на дневния тракт с кухнята е сходно при два от етажите.

Къща
София
200кв.м
5 спални
5 бани

Етаж 2

Всекидневна

Кухня

2-ri-etaj-interioren-dizain-proekt-na-kuhnia-2

Белите фронтове на стенните шкафове са комбинирани с кухненски гръб от светъл гранитогрес с мраморна визия. Кухненските колони са изработени с тъмен дървесен мотив, перфектно подхождащ на масивния паркет в помещението.

Спалня

Детска стая

Етаж 3

Всекидневна

Кухня

Кухнята на трети етаж комбинира белите фронтове на стенните шкафове с кухненски гръб от гранитогрес с каменна визия. Кухненските колони са изработени с тъмен дървесен мотив, перфектно подхождащ на масивния паркет в помещението. Заложено е скрито осветление в основата на всички рафтове.

Спалня

Детска стая

Етаж 4

Спалня

Всекидневна

Всекидневната на четвърти етаж максимално се възползва от чупките на таванското помещение. Стилният и компактен дизайн на стаята позволява етажът да се използва като самостоятелно жилище, без не да разчита останалите етажи. Традиционната трапезна маса е заменена с нисък бар, опрян до гърба на дивана. Тази композиция позволява невъзпрепятстваната комуникация с останалите хора в помещението или гледането на телевизия.

Белият цвят и светлите тонове намират място и тук, но този път са комбинирани с дървена подова настилка със старинен ефект.