Интериорен проект Emma

Интериорен проект Emma се характеризира с аристократичната си и носталгично класическа визия. Ефектния си дизайн проектът дължи на деликатната комбинация на дървесни и мраморни текстури с различна наситеност, допълнена от бронзови детайли. В апартамента са заложени дизайнерски предложения мебели и осветителни тела от италиански производители като Cattelan и Bonaldo.
Апартамент
София
92 кв.м
1 спалня
2 бани
Стил: Еклектика

3D разходка из всекидневната

Всекидневна

Дневният тракт на апартамента обединява в себе си всекидневна, високо сядане, кухня и трапезария. В обзавеждането на помещението основно са предвидени италиански предложения, подчертани от стилни подови настилки и стенни облицовки с мраморни или дървесни текстури.

Кухня

Кухнята в проекта заема централно място в дневния тракт. Тя е свързващото звено между двете обособени зони и като такова включва текстури и материали, които подхождат както на всекидневната, така и на трапезарията. Стилният кухненски остров функционира и като бар, а над него са разположени дизайнерски осветителни тела.

Трапезария

Безспорно черешката на тортата в тази част на апартамента е пианото. Разположено на почетно място, самостоятелно на цяла стена, то е видимо от всички точки на дневния тракт. Непосредствено до него са разположени високото сядане и трапезната маса, за да може публиката да бъде максимално близо по време на камерните концерти на домакините.

Спалня

Спалнята зашеметява с изискания си стил и внимателният подбор на цветове и материали. Кожената спалня е допълнена с тапицирана табуретка от едната страна и фини висящи лампи от другата. Комбинацията от тоалетка с огледало от пода до тавана и остъклен гардероб създава усещане за пространство.

Бани

Основна баня

Основната баня на проекта впечатлява с почти черните си мраморни покрития и комбинацията им с гранитогрес с дървесна текстура. Сякаш изведена като в рамка, черната свободно-стояща мивка е поставена на контрастиращ фон, превръщайки я във фокална точка на помещението.

Втора баня

Малката баня от проекта се откроява с ярки и контрастни цветове, благодарение на употребата на гранитогрес с метална текстура. Комбинацията от тъмни дървесни тонове и светли мраморни детайли намира място и тук. В помещението за заложени множество скрити шкафове с push механизми.

Преддверие

Сякаш задавайки тон с материалите, срещани из целия апартамент, преддверието посреща гостите с мраморни текстури и произведения на изкуството.