Интериорен проект Gotan

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали използвани в интериора.

Всекидневна

Всекидневната от интериорен проект Gotan посреща с голямо отворено пространство в средата на помещението. Обособени са зони за релакс и хранене. Сивата гама, характерна за целия апартамент, е застъпена във всички елементи от интериора.

Кухня

Кухнята е минималистична, но заема централно място в апартамента. Шкафовете и електроуредите в нея са намалени до само най-необходимото, а цветовата ѝ гама перфектно се вписва в остатъка от помещението.

Основна спалня

Спалнята разчупва сивата гама на Gotan със синьо-зелените си стени и стилен фототапет. Златните декоративни елементи и аксесоари намират място и тук, контрастирайки еднакво добре както с мебелите, така и със стените.

Домашен офис

Кабинетът за така модерния хоум офис включва просторно и стилно бюро с етажерка. Допълнителните шкафове и рафтове предлагат удобно място за съхранение. Домашният офис включва и удобен, разтегателен диван за посетители.

Стая за гости

Апартаментът включва и просторна стая за гости. Комбинацията от сив цвят и дърво продължава и в гостната,  но този път е комбинирана със син цвят на стените.

Коридор и антре