Интериорен проект Isabela

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали използвани в интериора.

360° поглед на всекидневната

Всекидневна

Всекидневната от интериорен проект Isabela включва в себе си трапезни мебели, ниско сядане и кухня. Употребата на светли поскости с по-тъмни, контрастиращи елементи придава темата на помещението.

Спалня

Спалнята включва комбинация от материали, носещи усещане за стилен лукс. Пастелните цветове от стените отлично подхождат на дървения материал от мебелите, като едновременно с това допринасят за атмосферата в помещението.

Детска стая

Дървесните мотиви и цветове от спалнята се пренасят и в детската стая. Стилните форми от фронтовете на мебелите се пренасят върху стените и завивките.

Баня

dizain-na-banya-interioren-proekt-isabela

Банята от интериорен проект Isabela контрастира стилово и функционално с остатъка от апартамента. Все още присъства акцентът за подова настилка с дървесен мотив, но този път е комбинирана със стенни облицовки с мраморна визия. Душ кабината е отделена със стъклени паравани, а гърбът ѝ е изпълнен от декоративни плочки, прикриващи вграденото LED осветление.