Интериорен проект Kami

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали, използвани в интериора.

Всекидневна

Дизайнът на всекидневната представя изкусен микс от естествени тонове и контрастиращи черни елементи, примесени с бели акценти. Основната тема е овалът, който намира място в почти всички аспекти на интериора, започвайки от осветителните тела и малките мебели. На почит е дървото, при което са използвани само два контрастиращи тона.

dizain-na-kuhnia-interioren-proekt-kami-variant-1 dizain-na-kuhnia-interioren-proekt-kami-variant-2

Спалня

Спалнята от проект Kami впечатлява със стилната си комбинация от цветове и умело подбрани материали. Декоративният стенен панел надгражда таблата на леглото, и допринася за атмосферата със скритото си осветление. 

Баня

Банята от интериорния проект впечатлява с комбинацията си от естествени материали и контрастиращи цветове. Дървесните елементи са съпоставени с черен мрамор и са допълнително подчертани със скрито осветление. Банята е допълнително аранжирана с дизайнерски висящи лампи.

Тераса

Терасата от интериорния проект представлява тихо място за отдих, семпло мебелирано с два градински фотьойла и симпатична масичка. С декоративни дървени елементи, терасата е преградена от тази на спалнята, гарантирайки уединение и спокойствие.