Интериорен проект Orion

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали използвани в интериора.

Всекидневна

Интериорен проект Orion впечатлява с отворените си пространства и умелото съчетание на материали. Всекидневната включва голяма библиотека с открити рафтове и затворени места за съхранение. Вратичките са изпълнени в същия дървен материал, който може да бъде намерен и в декорациите и аксесоарите в помещението. Преди да преминем към описанията на останалите помещения, споделяме двата варианта за оформление, които обсъждахме с клиента. Финалната версия е Вариант 2 и в двата случая.

Изглед към диван:

interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-esteta-predi-i-sled (1) interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-esteta-predi-i-sled (1)

Изглед към библиотека:

interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-esteta-predi-i-sled (1) interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-esteta-predi-i-sled (1)

Спалня

Спалнята от проекта умело комбинира различни материали със сходни меки тонове и тъмни декоративни елементи. Класическите настолни нощни лампи са заменени с висящи, а тъмните колони от декоративни тухли им помагат да изпъкнат. На колоните от тъмно сиви тухли се крепят и нощните шкафчета, оставяйки пространството под тях свободно. Двойното легло е тапицирано от всички страни, а стената над него е декорирана с фототапет.

Детска стая

В детската стая основен фокус е светлината и балансирането ѝ с плътни тонове. Тук доминира тъмно зеленият цвят, комбиниран с тъмни дървесни плоскости на стените. Цветовата им комбинация е подчертана от чисто белите мебели, пердета и дълга стена.

Коридор

Коридорът посреща с цяла огледална стена, комбинирана с голямо портманто с тапицирани пейка и гръб.

Изглед отгоре на всекидневната

Поглед отгоре на всекидневната:

pogled-otgore-na-interioren-proekt-topview