Интериорен проект Ray

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали използвани в интериора.

Интериорен проект Ray разглежда етаж от къща със скосени тавани. Етажът включва в себе си обособени кухня, трапезария и всекидневна. Основен фокус са оставянето на свободни пространства и умелото преплитане на цветове и материали, придържайки се към светлите тонове.

Всекидневна

Комбинацията от материали се вижда най-точно, когато се проследи семплият им преход, наблюдавайки стените. Тръгвайки от входната врата, гранитогресът с мраморна визия отстъпва на дървени стенни покрития, които от своя страна преминават в бял латекс. Стената преминава в ажурна преградна библиотека, в която дървесните материали постепенно се завръщат. Непосредствено след това, преградата преминава в изцяло дървена стенна библиотека, комбинирана с вратички от бял гланц. Белият гланц е и доминиращият цвят, използван за изработка на кухнята и трапезарията, семпло завършващ и остатъка от помещението.

Детска стая

Детската стая предвидена за новородени близнаци и е решена в нежни, светло сини тонове. Към голямото си количество шкафове и гардероби, стаята включва удобно и широко кресло, две кошари и повивалник.

Коридор и антре

Входът към всекидневната посреща с контрастиращи плоскости с мраморен десен и дървена стенна облицовка. Две високи огледала са поставени под ъгъл от едната страна, създавайки илюзията за още по-голямо пространство. Това е най-високата точка на скосения таван и осветлението от таванни спотове е допълнено и от стенни лампи.