Интериорен проект Trend

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали използвани в интериора.

Всекидневна

Светлият и просторен апартамент от проект Trend дължи своята атмосфера на стилната комбинация от различни типове стенни облицовки с мебели в светли тонове.

Детска стая

Просторната детска стая включва цяла стена, облицована в черен тапет за рисуване с тебешир. Редуването на цветове и материали по пода и стените дефинира две отчетливи половини в стаята, без да нарушава визуално пространството.

Гардеробна

Апартаментът включва гардеробно помещение. Гардеробната използва комбинация от чекмеджета и изтеглящи се шкафове, за да оползотвори максимално пространството. Стената срещу вратата е изцяло покрита с огледала, придавайки усещане за простор. Синият мотив, характерен за целия проект, е застъпен и тук.

Спалня

interioren-dizain-proekt-trend-esteta-design

Дизайнът на родителската спалня комбинира бетонна текстура с бял цвят. Двутонната комбинация на стените и тавана е семпла и ненатрапчива, а съчетанието ѝ с паркета от масивна дървесина придава завършен вид на цялото помещение. Класическите нощни лампи са заменени с висящи.

Коридор

interioren-dizain-proekt-trend-esteta-design

Гостите на апартамента са посрещнати от симпатично портманто с цяла огледална стена. Антрето включва шкафове и рафтове за обувки, пейка с тапициран гръб и гардероб.

Баня

Банята на интериорния проект продължава цялостната тема на апартамента с подова настилна с дървесна визия. Стилово е отделена от останалата част от апартамента със стенните си облицовки с мраморен десен. Изгледи от банята:

Мокро помещение

interioren-dizain-proekt-trend-esteta-design

Запазвайки цялостната визия на апартамента, бойлерът, пералнята и сушилнята са умело скрити в шкаф със сгъващи се врати. Компактният шкаф може да побере дори и кошове за пране и остава напълно скрит, когато е затворен.