Проект на апартамент Industrial

Интериорен проект Industrial, както и името му предполага, е решен в индустриален стил. Интериора съчетава в себе си модерно обзавеждане и мебели с индустриален характер. Използваните цветове и материали са разнообразни и контрастни, но допълващи се стилово.

Къща
София
80 кв.м
1 спалня
1 баня
Индустриален стил

Спалня

Спалнята от интериорен проект Industrial впечатлява с напълно остъклената си баня. За уединението на ползвателите се грижи електрохроматичното фолио, което придава матов ефект на стъклата, при нужда. Когато са включени, стъклата на банята са напълно прозрачни, оставяйки илюзия за голямо отворено пространство в помещението.

Трапезария

Кухнята и трапезарията са разположени в широко пространство с голямо количество светлина осигурена от френски прозорци по цялата дължина. Зоната за готвене е визуално разделена от зоната за хранене с помощта на кухненски остров с бар плот с каменен ефект. Фронтовете на кухненските шкафове кореспондират с бара и са изработени със същата каменна визия. Ярко червеното, допълва интериора като контрастира на неутралната сива гама.

Масивна просторна маса, изработена от светло дърво изгражда трапезарията, а финални щрихи добавят различните по стил столове и табуретки. Дървени и метални елементи по формата на греди, осветление и декорация, характерни за индустриалния стил намират своето място за изграждане на цялостна визия.