Проект на къща Lex

Интериорен проект Lex се заема с цялостното прекрояване и преобразяване на триетажна къща до София. Изготвен в Luxury стил, проектът включва всички помещения в къщата, превръщайки ги в истинско творение на изкуството.
Къща
София
600 кв.м
3 спални
4 бани
Luxury стил

Всекидневна

Всекидневната впечатлява посетителите с изкусно подбраната комбинация от произведения на изкуството и подчертаващи ги осветление и материали. Основното ниско сядане е изпълнено с модулен диван от италианската марка Bonaldo. Стенните шкафове и панели са изработени по поръчка.

Трапезария

Големите отворени пространства в къщата позволяват залагането на неразтегателна трапезна маса за 10 човека. Масата и столовете са произведени в Италия. Стенните шкафове отново са изработени по поръчка и следват линията на тези от всекидневната.

Кухня

Кухнята от проекта мигновено прави впечатление с големите си отворени пространства и покрити с остъклени шкафове стени. Стенните шкафове включват вградено LED осветление зад матираните си стъкла.

Просторното помещение позволява добавянето на кухненски остров директно по средата, без това да възпрепятства работата в кухнята. Дизайнерски висящи лампи са добавени над бара, придаващи му отличителен вид и създаващи по-скоро усещане за отделно сепаре в заведение, от колкото за кухненска мебел.

Кухнята е изпълнена в стилна комбинация от бели фронтове и камък, умело съчетана с бар и паркет от масивна дървесина.

Спалня

На почит в спалнята отново са светлината и лукса. Стената зад спалнята е покрита с микс от тапицирани панели и огледала, едновременно придавайки усещане за уют и отразявайки естествената светлина. Голямото огледало, встрани от леглото, представлява врата към просторна гардеробна.

Гардеробна

Стилната гардеробна от проекта посреща с остъклени гардероби и шкафове за обувки. Всеки рафт разполага със собствена LED подстветка, излагайки на показ съдържанието си, като в луксозен магазин. Гардеробната е завършена с тоалетка до прозореца, отново разчитаща на естествената светлина.

Основна баня

Впечатляващата баня от проекта грабва посетителите си с покритите с огледала стени и стилна комбинация от текстури и материали. Банята е достатъчно голяма, за да побере както душ, така и вана, а зад тях са заложени два големи прозореца с изглед към градината. Разбира се, прозорците са с щори.