Проект на офис сграда Rivera

В офис сграда Rivera се помещава цялата администрация на голямо производствено предприятие. Проектът включва отворена офисна част, заседателни зали, директорки кабинети и представително фоайе.

Офис сграда
Карлово
340 квм.
2 кабинета
3 офиса
Заседателна зала

Директорски кабинет 1

Главният кабинет предвижда две отделни зони за посетители: директно на директорското бюро за работни срещи или на изнесен встрани диван за неформални визити. Помещението максимално се възползва от естествената светлина, осланяйки се на изцяло остъклените фасади на сградата.

Заседателна зала

Заседателната зала впечатлява с шестоъгълната си конферентна маса от масивна дървесина, обиколена от 12  стола. Цялото помещение е насочено към масата, визуално кореспондирайки с нея, с употребата на същите дървесни тонове при стените обшивки. Мраморните десени са застъпени както при стените, така и при подовите настилки, създавайки една стилна и контрастна цялостна визия на залата.

Офис 1

Офис 2

Офис 3

Преддверие, ет.2

Преддверието, водещо към офисите и заседателната зала на втори етаж окончава с напълно оборудвана офис кухня с остров. Кухненските шкафове са с вградени кафемашина и фурна, а складовото пространство е предостатъчно да скрие посудата на целия етаж. С цел удобство, а и за да не прегражда визуално помещението, кухненският остров е на стандартна за работен плот височина. Островът е оборудван със скрито осветление и е допълнен от два бар стола. Останалата част от преддверието обособява три малки къта за отдих.