Проект на всекидневна Metropolis

Разгледайте визуализации и кратко описание на интериорния проект, а в края на страницата са показани отделните мебели, стенни покрития и материали използвани в интериора.

 

 

Интериорен проект на дневна с трапезария и кухня Metropolis. Архитектурните дадености на обекта предлагат високи тавани, много осветеност и просторни помещения.

Дневната е решена с подово покритие от гранитогрес с мраморна визия, които плавно преминават в стените, чрез декоративни пана и стенни плочки с мраморна текстура. Два двуместни дивана и кресло осигуряват комфорт в зоната за почивка и релакс. Камината в помещението добавя истински уют и завършва визуално и функционално интериора. Композиция от големи висящи осветителни тела с различна големина , внасят светлина и стил в цялата дневна. Висящите лампи са съчетани с декоративни, малки лампи от същата колекция, разположени на пода.

В кухнята са комбинирани колонни шкафове, ниски шкафове и остров. Високите колонни шкафове със сиви матови фронтове, контрастиращи на мраморните стени и остров. Два тапицирани бар стола изграждат удобен кът за бързо хапване и почивна на кухненския остров. Осветлението в тази зона се осигурява от вградени лунички в тавана.

В същото помещение се намира и зоната за хранене. Трапезният кът е изграден от просторна правоъгълна маса с масивен плот и метална основа. Масата е съчетана с тапицирани столове с комфортна облегалка.

 

интериорен проект метролопис дневна
кухня трапезария интеиорен проект метроплис
  • Диван всекидневна:   Диван Monday
  • Осветителни тела: Италиански лампи по индивидуална поръчка
  • Кресло дневна: Кресло Presto