Интериорен проект Rosebud

Интериорен проект Rosebud носи усещане за нежност и хармония. В проекта са включени всекидневна, трапезария и кухня в едно просторно помещение, както и спалня и детска стая. Разгледайте 360° панорама на всекидневната:

Апартамент
София
154 кв.м
3 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

 Основен фокус на интериорен проект Rosebud е дневният тракт, който обединява в себе си кухня, трапезария, ниско сядане и кабинет. Цветовете и материалите в цялото помещение са съобразени с обособените зони, а общ и обедибяващ мотив е присъствието на златни и дървени елементи.

Спалня

Спалнята предлага стилна комбинация от мрамор и дърво. Подът е изграден от масивен паркет в светъл тон, подреден в рибена кост. Комбинацията на подовото покритие и стенните панели изграждат цялостния стил, с финални златни и розови щрихи.

Детска стая

Измествайки всички мебели изцяло от едната страна на стаята, дизайнът на детската стая освобождава голямо пространство по средата. Леглото е наполовина вградено в стенните шкафове, а тапицирана стена и скрито LED осветление се грижат за комфорта на детето. Успоредно на прозореца е разположено ученическо бюро, по цялото продължение на стената. Детската стая има и самостоятелна баня, достъпна само от стаята.

Цялостно представяне

За кухнята е избран като основен цвят розовото. Колонните шкафове, които започват от пода и завършват в тавана са с матови врати в цвят пепел от рози, а ниските шкафове са в по-блед тон. За гръб на работния плот има гранитогрес с мраморна визия със златисти нишки. Бар маса с високи столове за бърза закуска или почивка допълват кухненската зона. Над бара има насочено осветление от 2 висящи лампи в меден бронз, а основната светлина достига от вградени лунички в тавана.

Непосредствено до кухнята е обособен трапезен кът за хранене. Той се състои от просторна правоъгълна маса с метална основа в черен цвят и плот с бял мрамор. Ръка за ръка с масата вървят комфортни трапезни столове със сива тапицерия и златни хромирани крака. Златните крака на трапезните столове кореспондират с краката на бар столовете от кухнята. Осветлението е осигурено от композиция от висящи осветителни тела със златни основи и стъклени абажури. На стената до трапезната маса има декоративно златно пано с прорези в неправилни форми, а до него е разположен висок дизайнерски радиатор в черен мат.

В зоната за отдих и почивка основният акцент е удобния ъглов диван в неутрална сива дамаска. Пред него има кръгла холна маса на две нива с черен плот и златна основа, отново част от нежната златна нишка в цялостния интериор. Стената зад дивана е решена с композиция от декоративни пана с различна текстура и релеф. Зад телевизора, точно до прозореца е изграден още един кът за почивка. Състои се от текстилна тапицирана стена, която прелива в място за сядане и релакс, до него има от стената излиза удобна помощна маса. Този кът привлича с уединение и светлина, подходящ за почивка с книга в ръка или разговори в приятна компания.

Подът е изграден от масивен паркет в светъл тон, подреден в рибена кост. Комбинацията на подовото покритие и стенните панели изграждат цялостния стил, с финални златни и розови щрихи.