Работен процес

РАБОТЕН ПРОЦЕС

Работата по интериорните проекти винаги протича по различен начин и може както да не включва всички описани етапи, така и да изисква добавянето на нови стъпки, необходими само за Вашия проект.

konsultacia-za-dizajn
Първи етап
Опознавателна среща
Първа среща, очи в очи с екипът на Esteta Design. Колективът се запознава с Вас, Вашите изисквания, нужди и очаквания. Поставят се основните рамки на проекта, като обхват, срокове за изпълнение и технически параметри. След първоначалната среща се извършва оглед със заснемане на обекта и снемане на размери от нашия екип.
Първи етап
izmervane-i-snemane-na-razmeri-na-miasto-ot-interiorno-studio
Втори етап
Оглед на място
Желателно е да присъствате по време на огледа, за да може на място да се обсъдят основните точки, както и евентуално възникналите въпроси и казуси. В случай, че не можете да посетите обекта с нас, екипът ни е готов да осъществи видео връзка по време на огледа, за да обсъди с Вас казусите в реално време.
Втори етап
uprajnenie-avtorski-kontrol-i-predlojenie-za-interioren-dizain
Трети етап
Първоначален проект
Изготвяне на първите скици и 2D проект на обособените зони от проекта. Този етап включва различни предложения за оформление на интериора, комбинации от материали и цветове, съобразени с първоначалното разпределение на проекта, по задание.
Трети етап
podbor-na-predlojeniata-interiorno-studio
Четвърти етап
Подбор на предложения
Изготвяне на списък с необходимите за изпълнение на заданието подови настилки, обзавеждане, осветление и аксесоари от портфолиото на Esteta Interiori, съобразен с нужните и изискванията на клиента. Използването на продукти от продуктовата листа на компанията не е задължително, но гарантира гъвкавост и надеждност при изработка и потенциална модификация на предложенията.
Четвърти етап
finalen-proekt-za-interioren-dizain-ot-studio
Пети етап
Първо предложение
Първото цялостно предложение за интериорен дизайн включва 3D проект на всички включени помещения с избраните мебели, цветове и материали.
Пети етап
nanasiane-na-korekcii-na-interioren-proekt
Шести етап
Нанасяне на корекции
Обсъдените корекции се нанасят на проекта и променените стойности се преизчисляват. В зависимост от типа на промените, този етап може да изисква повече време или допълнителен оглед на място.
Шести етап
finalna-versia-3d-model-interioren-dizain-studio
Седми етап
Финална версия
След въвеждане на корекциите и вземане на всички предходни бележки и изисквания предвид, екипът на Esteta Design изготвя финална версия за разпределение и дизайн.
Седми етап
kontrol-na-podizpulnitelite-interiorno-studio
Осми етап
Стартиране работа по проекта
След одобрение на финалната версия на интериорния проект, следва вдъхването на живот на идеята. Esteta Design предлага услугата „Координация на изпълнители“
Осми етап
Interiorno studio za interioren dizain Esteta Interiori

 

Основната цел на интериорно студио Esteta Design и е последната, но най-важна, стъпка от работния процес – да сте доволни от крайния резултат. Вашият проект трябва да отговаря на Вашите желания, очаквания и нужди, защото в крайна сметка Вие сте важните в това начинание.