Тапети по индивидуален дизайн

Тапети по индивидуален дизайн

Тапети по поръчка

37,50 лв./кв.м
Минимално количество от 30 линейни или 39 квадратни метра.
Висококачествен пълноцветен печат
Избор измежду 4 уникални текстури
Рязане по предварително зададен размер
Предложение за разпределение на отделните листове тапети
В цената не е включено изготвянето на индивидуален дизайн.
Цената е с включен ДДС

Създайте неповторима визия на всяко помещение с тапети по индивидуален дизайн. Тапетите по поръчка могат да бъдат използвани както за покриване на единична стена или всички стени в помещение, така и като персонален акцент на отредено място. Консултирайте се с нашите интериорни дизайнери за възможни разположения и комбинации на цветове и материали.

poruchkovi-tapeti

Типове тапети

Изберете измежду четири уникални текстури за тапети и придайте форма на своето въображение.

tapeti-po-porachka-Lin
Текстура Lin

Класическото покритие носи усещане за елегантност, грация и стил в интериора. Тапетът перфектно пасва на големи публични пространства, допринасяйки с изтънчен вид и класа. Фината текстура не попива мастилото при печат, с което гарантира ярки и наситени цветове, обличащи пространството в съвършенство.

tapeti-po-porachka-Japon
Текстура Japon

Красивата и интригуваща повърхност с текстура от релефни елементи добавя стилен елемент с нотки на артистичност в помещението. Уникалният бас-релеф наподобява косми от четка след боядисване. Наситената текстура спомага за наситеността на цветовете и изглежда отлично както с ярки, така и със семпли тонове.

tapeti-po-porachka-Dune
Текстура Dune

Наситена текстура с фино повдигнати елементи, привидно хаотично, преминаващи през цялата дължина на тапета и комбинирани с големи площи от зърнест релеф. Крайният резултат е едновременно натурален и старовремски вид и усещане. Текстурата придава изтънчен и нестандартен вид на крайния резултат.

tapeti-po-porachka-Sable
Текстура Sable

Финото сатенено покритие е перфектно за семпли елементи и детайли, изпъкващи като от платно за рисуване. Текстурата на тапета е предвидена за пространства, които се нуждаят от добавяне на акценти към крайния им дизайн. Тапетът не поглъща мастилото при печат, а семплият му релеф придава допълнителна мекота на тоновете.

Дизайн на тапети по поръчка

Като част от допълнителните услуги на Esteta Design, нашите специалисти могат да предложат дизайн на тапети за цели стени или облепянето на определени места и детайли от помещението. Всичко би зависело от самия обект и възможностите му за персонализация. Тапетите по поръчка са част от интериорното проектиране и техният дизайн е част от услугите на студиото.

Разбира се, би било чудесно, ако можете да предоставите материали за ориентир, как Вие си представяте завършения вид на помещението. Най-честата референция са снимки от интернет и социалните мрежи, но добра насока биха били и реални снимки от място, което вече е декорирано с поръчкови тапети. Ако желаете, нашите специалисти могат да изработят сходен или почти идентичен с подадения дизайн или да предложат близка алтернатива.

tapet-japontapet-japon
tapet-dunetapet-dune
tapet-lintapet-lin
tapet-sabletapet-sable

Самата изработка на файловете за печат и последващата им предпечатна подготовка, съобразена с избрания от Вас тапет, е допълнителна услуга. При изчисленията се вземат предвид степента на сложност, общата квадратура на тапетите и закупените, ако има такива, изображения от сайтове с графични ресурси.

Нашите интериорни дизайнери ще изготвят оферта за дизайн, изработка и печат на тапет, според Вашите изисквания, както и могат да Ви предложат фирма, която да извърши самото лепене на тапети.

Още за тапетите

Тапетите са предвидени специално за персонализиране и имат отлични свойства за печат. Лесни са за почистване и поддръжка, дори само с мокра кърпа.

Esteta Interiori - poruchkovi-tapeti
Снимка отблизо на тапет по индивидуален дизайн върху текстура Japon в шоурума на Esteta Interiori
Характеристики
Лесно почистване с мокра кърпа
Непопиваща мастило повърхност с отлични свойства за печат
Ярки цветове и отличими контури
Уникална, текстурирана повърхност
Хартиен гръб, за по-добро закрепяне
Бързо съхнещи и лесни за залепяне
Максимален размер на единично парче тапет – 128х350см
Сертификат за противопожарна безопасност EN 13501-1:2007-B-s2,d0
Сертификат за издръжливост на износване Impact Resistance EN259
Тапетите се печатат отлично на солвентни и UV машини

Като алтернативно приложение, тапетите по поръчка могат да бъдат използвани и за:

  • Дизайн на локации от ХОРЕКА сектора
  • Вътрешна реклама и изграждане на изложбени щандове
  • Дългосрочни интериорни и архитектурни апликации
  • Обществени сгради
tapeti-po-poruchka-po-individualen-dizain
Примерни комбинации на десени от поръчкови тапети с мебели.