3D визуализация

3D визуализация

Esteta Interiori разполага с екип от професионалисти с различни умения в различни софтуерни продукти, с които можем да предоставим и визуализираме всяка една Ваша идея. Също така по желание на клиента можем да изберем отделни кадри, които да изпратим за пост-продукция, специална доработка или за фотореалистична визуализация с цел реклама, презентация, репрезентативен материал, награждаване и т.н.

 

Често задавани въпроси

3D визуализацията дава много добра обща представа за съчетаването на материалите и много често при нея се виждат допълнителни възможности, пораждащи идеи за по-добра функция на интериора. Избирайки нашите услуги Вие ще можете да променяте и нагласяте всяко едно нещо, което искате да се подобри.

Вие ще получите по снимка от избран от Вас ъгъл на всяко едно помещение. Генерирането на още снимки на същото помещение е допълнителна услуга.

Можете да правите до три промени по проекта. Ако след промените имате известни колебания, можете да поискате нанасянето на още корекции по проекта. Нанасянето на корекции по 3D проекта, след трите включени в плана за интериорен дизайн, се счита като допълнителна услуга.

Можете да получите снимки от всеки възможен ъгъл на снимане от интериорния проект. Изработката на имиджови, фотореалистични снимки е допълнителна услуга.

Допълнителна информация​

paketi-za-dizajn
Пакети интериорен дизайн

За улеснение, комбинацииите от видовете услуги за интериорно проектиране са раздели в три основни пакета.

dopulnitelni uslugi
Допълнителни услуги

Кратък списък с допълнителни интериорни услуги, които не са включени в плановете за интериорно проектиране.

upravlenie-na-proekti
Управление на проекти

Управлението на интериорни проекти е сложна и отговорна задача, която Esteta Design с готовност ще поеме.