Интериорно проектиране

Интериорно проектиране

Интериорно проектиране

Esteta Design предлага дизайн услуги за пространства с разнообразно предназначение. Основна цел при проектирането е създаването на комфортни и функционални помещения за нашите клиенти. Студиото разработва индивидуални интериорни проекти за жилища, офиси и обществени пространства.

Всеки интериорен проект има своята особеност и ние се съобразяваме с поставените цели, нужди и всички изисквания.

Студиото работи по изградена схема на проектиране с последователни етапи. Според избрания пакет за проектиране можем да Ви предложим точно това от което се нуждаете.

Планове за интериорен дизайн

План:
Basic Design
Стартовият план включва всички задължителни стъпки от интериорния дизайн, като предложения за обзавеждане и изготвяне на 3D проект.

План:
Custom Design

Планът надгражда услугите, включени в план Basic с допълнителни екстри като координация на различните изпълнители по проекта.

План:
Design and Technical

Най-пълното Esteta интериорно предложение, планът включва всички услуги от предходните планове и добавя ексклузивни екстри.

Често задавани въпроси

Компанията има екип от над 20 професионалисти, които се грижат за качеството, сроковете и цялостното изпълнение на проекта от дизайн до доставка и монтаж. Вие получавате високо качество на услугата на преференциални цени и специално отношение във всеки един от отделите на фирмата.

За да започнем работа по Вашия интериорен дизайн е необходимо да разполагаме с чертеж от строител с основни означения за размери. Ако не разполагате със схема или план, ние можем да снемем размерите на обекта в заварено положение, както и да направим снимки. Изготвянето на чертеж от Esteta Design е допълнителна услуга.

В зависимост от сложността на проекта, нанасянето на корекции, бързината на вземане на решения и одобряване на различните фази на проектиране, работата може да отнеме различен период от време. Един средно-статистически проект на жилище може да се изработи в рамките от две седмици до три месеца. Срокът може да се удължи, в зависимост от желаните допълнителни услуги като разгъвки на стени и схеми за подизпълнители.

Оферта за изготвяне на интериорен дизайн ще получите след консултация с нашите специалисти, на база плана на обекта. В зависимост от Вашите желания, студиото може да предостави и интериорни услуги с визуализация, допълнителни чертежи за подизпълнители и майстори, управление на проекти, спазващо всички процедури, срокове и качествени стандарти. Управлението на проекти от Esteta Design е услуга, която се добавя към избрания пакет интериорен дизайн.

Примерна стойност на предложените мебели и аксесоари може да бъде изготвена още по време на първите фази от планирането. В зависимост от Вашите нужди и изисквания, проектът може да бъде изпълнен с готови, бюджетни мебели, поръчкови мебели от Италия или с мебели изработени по поръчка специално за Вас. Бюджетът за обзавеждане е разбит по конкретни позиции и подлежи на корекции във всеки момент от планирането, докато стигне планираните рамки.

Да, закупуването на всички необходими материали и обзавеждане от Esteta Interiori гарантира отстъпка от цената им. Отстъпката зависи от типа на избраните продукти, спецификите им и включените екстри. Количествената сметка включва подробно описание на отделните позиции в ценовата оферта за изпълнение.

Допълнителна информация

paketi-za-dizajn
Пакети интериорен дизайн

За улеснение, комбинацииите от видовете услуги за интериорно проектиране са раздели в три основни пакета.

dopulnitelni uslugi
Допълнителни услуги

Кратък списък с допълнителни интериорни услуги, които не са включени в плановете за интериорно проектиране.

upravlenie-na-proekti
Управление на проекти

Управлението на интериорни проекти е сложна и отговорна задача, която Esteta Design с готовност ще поеме.