Консултация за дизайн

Консултация за дизайн

Основна функция на консултацията е да прекараме време с вас, да се опознаем и да обсъдим различни решения, свързани с дизайна, за да достигнем до желания резултат максимално ефективно. По време на нашите консултации ние се превръщаме в приятели и изграждаме взаимно доверие.

Можем да обсъждаме стилове, цветове и архитектурни дадености. Заедно откриваме предимствата и недостатъците на дадено разпределение, преминаваме през различните варианти и етапи на планиране за да открием най-функционалното решение. Срещите ни помагат и да решим възникнали и непредвидени проблеми навреме.

Даваме насоки и увереност на клиентите с идея. Грижим се всички планове да се движат в правилна посока.

Нашите дизайнери експерти също могат да бъдат полезни и при по-нестандартни желания, свързани с мечтаното обзавеждане! Затова не се притеснявайте да споделите и най-смелите си идеи! Ние работим, за да постигнем общите ни цели и да предоставим на нашите клиенти пълен списък от интериорни услуги.

Често задавани въпроси

В зависимост от сложността на Вашето задание, консултацията може да продължи между 15 минути и 3 часа. По време на срещата ще се опитаме да извлечем възможно най-много информация за Вашите очаквания и изисквания, за да не се налага да отнемаме от времето Ви.

Картинките на интериори от интернет и социалните мрежи, както и снимки от списания са чудесна форма на референция за Вашите предпочитания, изисквания и вкус. Дори препоръчваме да отделите албум във Вашия Pinterest или Instagram профил, в който да запазите всичко, което Ви харесва и бихте искали да пресъздадем в дома Ви.

Да, възможно е да получите ориентировъчни стойности още по време на консултацията. Крайните цени, разбира се ще бъдат с известни разлики от първоначалните, защото ще бъдат съобразени с реалните размери, специфики и нужди на проекта.

Можем да изпълним Вашето желание за консултация на място, по предварителна уговорка. За адреси извън София ще се съобразим с най-близката възможна дата за провеждане на среща. Провеждането на първоначална консултация на обект извън София е допълнителна услуга.

paketi-za-dizajn
Пакети интериорен дизайн

За улеснение, комбинацииите от видовете услуги за интериорно проектиране са раздели в три основни пакета.

dopulnitelni uslugi
Допълнителни услуги

Кратък списък с допълнителни интериорни услуги, които не са включени в плановете за интериорно проектиране.

upravlenie-na-proekti
Управление на проекти

Управлението на интериорни проекти е сложна и отговорна задача, която Esteta Design с готовност ще поеме.