Обзавеждане по поръчка

Обзавеждане по поръчка

Знаем, че за да изградим уютен дом за Вас, той трябва да отразява Вашия личен стил и характер. Това не  е лека задача, но сме готови да се захванем с нея и заедно да създадем дом, който чрез различни интериорни решения да се превърне в единствен по рода си и неповторим за Вас и Вашето семейство.

Благодарение на установените и дългогодишни отношения на Esteta Interiori с международни производители и дизайнери, Esteta Design има възможността да нанася корекции на, иначе стандартизираните, мебели от продуктовото си портфолио. Почти всички артикули подлежат на модификация, а предложенията за мека мебел могат да бъдат изпълнени в над 1000 цвята.

Освен традиционните мебели и обзавеждане по поръчка, които са все по-често срещани, в интериорните тенденции се прокрадват нови и модерни елементи, отличаващи се с много повече възможности за персонализация.

Помислете за персонализирани тапети, плочки и завеси с изображения по Ваш дизайн. Вашите идеи, снимки или картини като част от интериора на дома Ви. С помощта на съвременните технологии за печат и дизайн, вече няма граници за въображението и това какво можете да направите с него. Независимо дали създавате уникални дизайни за всяко помещение или фин персонален мотив, който семпло да присъства навсякъде в дома Ви, можем да предложим най-доброто решение.

Мебели и аксесоари за персонализиране

Тапети по индивидуален дизайнИзработка на персонализирани тапети по поръчка и дизайн изцяло и само за Вас. 
Пълноцветен печат върху плочкиУникален и издръжлив печат по индивидуален дизайн върху плочки от висок клас.
Кухненски гърбове с цветен принтДобавете неповторим дизайн и стил с висококачествен печат върху устойчив кухненски гръб.
Завеси по поръчка и персонализиран дизайнПълноцветен печат върху завеси от материали, съобразени с Вашите високи изисквания.
Тапицирани мебели с дамаска по изборИзберете тапицерията на Вашите диван, легло и мебели от палитра от над 1000 цвята кожени и текстилни дамаски.

Допълнителна информация​

paketi-za-dizajn
Пакети интериорен дизайн

За улеснение, комбинацииите от видовете услуги за интериорно проектиране са раздели в три основни пакета.

dopulnitelni uslugi
Допълнителни услуги

Кратък списък с допълнителни интериорни услуги, които не са включени в плановете за интериорно проектиране.

upravlenie-na-proekti
Управление на проекти

Управлението на интериорни проекти е сложна и отговорна задача, която Esteta Design с готовност ще поеме.