Обзавеждане по поръчка

Обзавеждане по поръчка

Знаем, че за да изградим уютен дом за Вас, той трябва да отразява Вашия личен стил и характер. Това не  е лека задача, но сме готови да се захванем с нея и заедно да създадем дом, който чрез различни интериорни решения да се превърне в единствен по рода си и неповторим за Вас и Вашето семейство.

Благодарение на установените и дългогодишни отношения на Esteta Interiori с международни производители и дизайнери, Esteta Design има възможността да нанася корекции на, иначе стандартизираните, мебели от продуктовото си портфолио. Почти всички артикули подлежат на модификация, а предложенията за мека мебел могат да бъдат изпълнени в над 1000 цвята.

Освен традиционните мебели и обзавеждане по поръчка, които са все по-често срещани, в интериорните тенденции се прокрадват нови и модерни елементи, отличаващи се с много повече възможности за персонализация.

Помислете за персонализирани тапети, плочки и завеси с изображения по Ваш дизайн. Вашите идеи, снимки или картини като част от интериора на дома Ви. С помощта на съвременните технологии за печат и дизайн, вече няма граници за въображението и това какво можете да направите с него. Независимо дали създавате уникални дизайни за всяко помещение или фин персонален мотив, който семпло да присъства навсякъде в дома Ви, можем да предложим най-доброто решение.

Тапети по поръчка

Създайте неповторима визия на всяко помещение с тапети по индивидуален дизайн. Като част от допълнителните услуги на Esteta Design, нашите специалисти могат да предложат дизайн на тапети за цели стени или облепянето на определени места и детайли от помещението. Научете повече за тапетите по индивидуален дизайн тук:

tapet-dune

Мебели и аксесоари за персонализиране

Тапети по индивидуален дизайнИзработка на персонализирани тапети по поръчка и дизайн изцяло и само за Вас. 
Пълноцветен печат върху плочкиУникален и издръжлив печат по индивидуален дизайн върху плочки от висок клас.
Кухненски гърбове с цветен принтДобавете неповторим дизайн и стил с висококачествен печат върху устойчив кухненски гръб.
Завеси по поръчка и персонализиран дизайнПълноцветен печат върху завеси от материали, съобразени с Вашите високи изисквания.
Тапицирани мебели с дамаска по изборИзберете тапицерията на Вашите диван, легло и мебели от палитра от над 1000 цвята кожени и текстилни дамаски.

Често задавани въпроси

Дизайнът на тапетите може да бъде абсолютно всичко, което желаете. Това включва картини като фототапети, повтарящи се стилни елементи или уникален акцент, който да присъства на няколко места в интериора.

Разбира се, всяка форма на референция или материал е важна, защото идва директно от Вас. Ако предоставените материали не могат да се използват директно, нашият екип ще направи всичко по силите си да издири годни за печат техни версии или да предостави близка алтернатива.

Да, модерните технологии позволяват печата върху повечето интериорни врати. Това е и един от начините да приобщим визуално вратата на помещението към фототапета на стената. Разбира се същата техника може да се приложи и върху повечето мебели.

Плочките, върху които предлагаме услугата Печат са модел, специално произведен за персонализиране и печат. Използваните машини и мастила са от последно поколение и най-високо качество, гарантиращи устойчивост на цветовете във времето.

Допълнителна информация​

paketi-za-dizajn
Пакети интериорен дизайн

За улеснение, комбинацииите от видовете услуги за интериорно проектиране са раздели в три основни пакета.

dopulnitelni uslugi
Допълнителни услуги

Кратък списък с допълнителни интериорни услуги, които не са включени в плановете за интериорно проектиране.

upravlenie-na-proekti
Управление на проекти

Управлението на интериорни проекти е сложна и отговорна задача, която Esteta Design с готовност ще поеме.