7-prichini-da-naemete-interiorno-studio

Знаем, че за да изградим уютен дом за Вас, той трябва да отразява Вашия личен стил и характер. Това не  е лека задача, но сме готови да се захванем с нея и заедно да създадем дом, който чрез различни интериорни решения да се превърне в единствен по рода си и неповторим за Вас и Вашето семейство.

Благодарение на установените и дългогодишни отношения на Esteta Interiori с международни производители и дизайнери, Esteta Design има възможността да нанася корекции на, иначе стандартизираните, мебели от продуктовото си портфолио. Почти всички артикули подлежат на модификация, а предложенията за мека мебел могат да бъдат изпълнени в над 1000 цвята.

Освен традиционните мебели и обзавеждане по поръчка, които са все по-често срещани, в интериорните тенденции се прокрадват нови и модерни елементи, отличаващи се с много повече възможности за персонализация.

Помислете за персонализирани тапети, плочки и завеси с изображения по Ваш дизайн. Вашите идеи, снимки или картини като част от интериора на дома Ви. С помощта на съвременните технологии за печат и дизайн, вече няма граници за въображението и това какво можете да направите с него. Независимо дали създавате уникални дизайни за всяко помещение или фин персонален мотив, който семпло да присъства навсякъде в дома Ви, можем да предложим най-доброто решение.