Консултация по Viber

Благодарение на модерните технологии, Esteta Design продължава работа със своите клиенти, но от безопасна дистанция. Възползвайте се от възможността за провеждане на консултация с нашия екип от интериорни дизайнери, от комфорта на собствения си дом. Разбира се видео разговорите са само началото на комуникацията и имат по-скоро опознавателна цел за скъсяване дистанцията. По време на срещата се задават параметрите на заданието и се изготвя примерен план за изпълнение. Изберете дата и час за консултация, а нашият екип ще се свърже с най-удобното за Вас приложение за видео връзка.

За изготвяне на базова, ориентировъчна оферта за интериорен дизайн би било достатъчно ако за обекта са налични архитектурни проекти, чертежи или дори ръчно нарисувани скици на помещенията. Например изображението долу описва първи етаж от мезонет и е достатъчно за придобиване базова представа за този етаж от апартамента. За останалата информация, нашият екип има списък с въпроси, които ще бъдат обсъдени по време на разговора. Разбира се, снимков материал от обекта би бил добре дошъл за оценка на моментното състояние и изчистване на останали неясноти.

След снемане на точни размери и направен подробен опис на обекта, ще може да бъде изготвена финална, цялостна оферта за дизайн и изпълнение. На този етап вече могат да бъдат калкулирани и изработка на мебели по поръчка, както и фини довършителни работи. След потвърждение, останалите етапи на работа по проекта продължават по вече утвърдените процеси на студиото. Последващите срещи за одобрения и проверка продължават да се провеждат дистанционн.

Преди стартиране работа по проекта, представител на нашия екип ще посети локацията, снеме размери и направи снимки, спазвайки всички изисквания за взаимна безопасност и дезинфекция. На място се правят няколко 360о снимки, които служат както за ориентир в последствие, така и за по-точна демонстрация на предложенията на студиото в последващи видео разговори. В режим на споделен екран, нашите колеги могат да демонстрират нагледно решения за отделните зони.

Esteta Design призовава към спазване заръките на Министерство на Здравеопазването и ненарушаване на карантинните мерки. Очакваме Ви дистанционно в удобно за Вас време.

Екипът на Esteta Design