За нас

За интериорното студио

Интериорното студио на Esteta Interiori
се намира в София на бул. Ал. Малинов 87

Запазете час за консултация в удобен ден и час, за да обсъдим заедно Вашия интериорен проект

Защо с интериорно студио

Esteta-Design-za-nas Esteta Design е креативно студио за интериорен дизайн. Студиото специализира в проектирането на вътрешно обзавеждане на апартаменти, къщи, офиси и обществени обекти от всякакъв тип. Екип от млади дизайнери предоставя на своите клиенти високотехнологичен дизайн, индивидуално отношение и прецизност до най-малкия детайл.

Esteta-Design-nashata-misiaНие работим за да осигурим комфорта във Вашия дом. Стремежът ни към реализиране на Вашите желания ни води към постигане на високи резултати. Чрез съвместна работа и постоянна комуникация изграждаме доверие, приятелство и гарантираме качество.

Esteta-Design-nashata-visiaОт цялостната визия до най-дребния детайл, естетичната концепция поражда и създава самият дизайн. Надникваме във въображението на хората и заедно сбъдваме мечти.

Esteta-Design-nashata-celОсновната цел е да предоставим на нашите клиенти пълен списък от качествени услуги. От идея, през визуализации и технически чертежи до завършен дом, отразяващ напълно всички желания.

Професионален екип

Екипът ни се състои от професионалисти с богат опит в сферата на интериорния дизайн. Различните им компетенции, специализации и опит са най-големият плюс на студиото, защото всеки има уникален принос към проекта.

Атрактивни цени

Типовете интериорно проектиране са разделени в 3 основни ценови категории, всяка включваща конкретни услуги и решения. Типовете проектиране служат за ориентир и на всеки клиент се изготвя персонална оферта за изготвяне на интериорен дизайн.

Най-добри предложения

Интериорните решения включват артикули, предлагани от Esteta Interiori, гарантирайки изгодна цена и възможност за модификация. Директната комуникация с производители позволява нанасянето на корекции по някои от предложенията. Разбира се, интериорните проекти могат да включат продукти и от различни доставчици.

Винаги насреща

Не се колебайте да изпратите заявка за персонална консултация през формата по всяко време. Екипът ни ще се свърже с Вас до края на следващия работен ден.

Нашите услуги

Esteta Design предлага цялостно интериорно проектиране. Това включва както професионална консултация и дизайн-проект на обекта, така и предложения за изработка на мебели и аксесоари по поръчка.
Забравете за дребните проблеми и досадни детайли

Доверете се на екипът ни от професионалисти