good job interior-studio-esteta-desing

Esteta Design e модерно студио за интериор дизайн с дългогодишен опит в реализирането на идейни проекти за жилищни, бизнес, публични и частни пространства. С наша помощ вашата концепция придобива реални измерения, изградени с внимание към детайла, автентичен усет за естетика и модерна визия. Като част от семейството на Esteta Interiori ние предлагаме и изработка на висококачествени мебели, включително по поръчка според собствените ви виждания за красота и удобство. 

Нашата мисия е да превърнем интериора във всяко помещение в свежо и функционално съчетание между уют, стил и удобство. За тази цел се съобразяваме с последните актуални тенденции в бранша, боравим с изпитани техники за оптимално разпределение и се съобразяваме с нуждите и вкусовете на всеки наш индивидуален клиент. 

В Esteta Design се опираме на принципите за максимална прецизност в изпълнението, последователност в основните етапи на реализацията и безупречна колаборация с ангажираните в проекта доверени доставчици, партньори и производители. Вашите желания и предпочитания са отправната ни точка за действие. Още по време на предварителната консултация се стремим да добием максимална представа за вашата концепция и заедно да изградим план за нейното осъществяване. На финала, при предаване на проекта ви предоставяме възможност за нанасяне на нужните корекции. 

Съвършенството е постижимо. 

Само трябва да го поискате. 

Свържете се с екипа на Esteta Design за повече подробности. 

Нашите услуги

С екип от висококвалифицирани и акредитирани интериорни дизайнери ние сме оборудвани за извършване на проекти от всякакъв размер и степен на сложност.