За нас

За интериорното студио

Интериорното студио на Esteta Interiori
се намира в София на бул. Ал. Малинов 87

Запазете час за консултация в удобен ден и час, за да обсъдим заедно Вашия интериорен проект

Защо с интериорно студио

Esteta-Design-za-nas Esteta Design е креативно студио за интериорен дизайн. Студиото специализира в проектирането на вътрешно обзавеждане на апартаменти, къщи, офиси и обществени обекти от всякакъв тип. Екип от млади дизайнери предоставя на своите клиенти високотехнологичен дизайн, индивидуално отношение и прецизност до най-малкия детайл.

Esteta-Design-nashata-misiaНие работим за да осигурим комфорта във Вашия дом. Стремежът ни към реализиране на Вашите желания ни води към постигане на високи резултати. Чрез съвместна работа и постоянна комуникация изграждаме доверие, приятелство и гарантираме качество.

Esteta-Design-nashata-visiaОт цялостната визия до най-дребния детайл, естетичната концепция поражда и създава самият дизайн. Надникваме във въображението на хората и заедно сбъдваме мечти.

Esteta-Design-nashata-celОсновната цел е да предоставим на нашите клиенти пълен списък от качествени услуги. От идея, през визуализации и технически чертежи до завършен дом, отразяващ напълно всички желания.

Професионален екип

Екипът ни се състои от професионалисти с богат опит в сферата на интериорния дизайн. Различните им компетенции, специализации и опит са най-големият плюс на студиото, защото всеки има уникален принос към проекта.

Атрактивни цени

Типовете интериорно проектиране са разделени в 3 основни ценови категории, всяка включваща конкретни услуги и решения. Типовете проектиране служат за ориентир и на всеки клиент се изготвя персонална оферта за изготвяне на интериорен дизайн.

Реални предложения

Интериорните решения включват артикули, реално предлагани от Esteta Interiori, партньори или доверени доставчици. Директната комуникация на компанията с производители позволява нанасянето на корекции по предложенията или изготвянето на поръчкови решения.

Винаги насреща

Не се колебайте да изпратите заявка за персонална консултация през формата по всяко време. Екипът ни ще се свърже с Вас до края на следващия работен ден.

Нашите услуги

Esteta Design предлага цялостно интериорно проектиране. Това включва както професионална консултация и дизайн-проект на обекта, така и предложения за изработка на мебели и аксесоари по поръчка.
Забравете за дребните проблеми и досадни детайли

Доверете се на екипът ни от професионалисти