interiorno-studio-esteta-blog-post-header

Изборът на добре квалифициран екип от интериорни дизайнери е важна стъпка от изграждането на мечтания дом. Екипът от професионалисти с лекота може да помогне в осъществяването на желанията и идеите Ви, а в същото време да спести време, пари и усилия.

Интериорното студио на Esteta Interiori предлага професионални дизайнерски услуги на своите клиенти. Ние усещаме и разбираме Вашите идеи, заедно изграждаме и реализираме цялостна визия и концепция.

Ето и няколко причини да изберете нас и нашите услуги:

Пестим най-важното – Вашето време и усилия

Поемаме всички задължения от планирането до монтажа. Следим и отговаряме за цялата комуникация по време на всички етапи от проекта. Грижим се за доставките и спазването на срокове. Заемаме се с цялостното планиране, с което улесняваме процеса на работа и елиминираме възможността за грешки. По този начин всичко влиза в обща времева рамка, изцяло следена от Esteta Interiori.

Цялостен проект на едно място

Можете да видите мостри на избраните артикули и да получите компетентно мнение и съвет относно правилния избор за всеки един елемент от проекта. Всички артикули, приложени в интериорния проект са реално предлагани от Esteta Interiori. Предлаганите от нас решения не включват артикули, чиито произход и наличност не бихме могли да гарантираме. Разбира се, бихме могли да намерим и алтернативи на всички артикули от друг производител с проверен произход и качество.

Скъсена дистанция

Комуникацията между клиента и компанията е изключително улеснена. През цялото продължение на работата, тя се води от един проектов мениджър, който познава целия проект и всички негови аспекти. Той следи сроковете на отделните доставки и координира действията на екипа.

Контрол над разходите

Интериорните дизайнери от нашето студио изготвят предложения с артикули от портфолиото на компанията. Esteta Interiori се гордее с фино подбраната си продуктова листа, отличаваща се с изключително добро съотношение цена-качество. Всички доставки се извършват без посредници, различни от директните партньори на компанията. Това води до по-добра цена и значително скъсяване на сроковете за доставка. 

Гаранция и отношение

Esteta Interiori гарантира за високото качеството на всички свои артикули и услуги. Отговаряме за това да намерим подходящото решение при нужда от сервиз, независимо дали той е гаранционен или след изтичане на гаранционния период. При желание за персонализиране на артикули, поемаме комуникацията с производителя за извършване на модификация по готовите предложения, ако разбира се тя е възможна. 

Пълен контрол

Като финален щрих на цялостното обслужване, всеки интериорен проект се осъществява под авторски надзор.